Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Maratonul verii continua zilnic cu eroii de la Megamax

Încă este vară, vacanță și clipele de relaxare pot veni de la Megamax. În fiecare zi, maratonul verii este prezent pe micul ecran cu eroii serialelor îndrăgite.

Maggie și Bianca vor continua aventura în lumea modei iar de la tinerii frumoși și veseli ai Liceului Degrassi vom afla aventurile incredibile, experiențele, trăirile, situațiile prin care trec și cum se vor descurca.

În weekend, seria de filme Slugtera îl va prezenta pe cel mai mare erou de sluguri în diferite situații periculoase.

Maggie şi Bianca în lumea modei

Maggie si Bianca in lumea modei
episoade duble în fiecare seară de la ora 20:30

Maggie, o fată din America, obține o bursă la Academia de Modă din Milano, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume. Bianca este fiica unui om de afaceri italian foarte puternic și foarte activ în industria modei.

Cele două fete se întâlnesc la Academia de Modă și nu se înțeleg la început deoarece provin din lumi total diferite și au personalități opuse. Însă, după conflicte repetate, ajung să se cunoască mai bine și să se înțeleagă una pe alta. Împreună, creează o formație și învață să-și exprime talentele muzicale.

Liceul Degrassi

câte 3 episoade în fiecare seară de la ora 21:30

Serialul Liceul Degrassi abordează multe subiecte relevante pentru adolescenții de astăzi, inclusiv violența bandelor, abuzul de droguri, intimidarea, identitatea de gen, sexualitatea, adolescenții părinți și poveștile de dragoste.

Filmele SLUGTERRA în fiecare sâmbătă și duminică la ora 13:00

Eli Shane este un adolescent hotărât să devină cel mai mare erou de sluguri. Îşi poate atinge scopul doar dacă va colecta, antrena şi se va duela cu nişte fiinţe mici numite sluguri. Înainte să fi venit în Slugterra, el avea un singur slug, faimosul Burpy. După sosirea în Slugterra, se împrieteneşte cu un molenoid numit Pronto. Apoi o găseşte pe Trixie, fata care îl salvează din mâinile unui luptător slug dur. Apoi îl cunoaşte pe trolul din peşteră, Kord. Cu ajutorul lui Pronto, se înscrie într-o competiţie în care antrenează şi obţine mai multe sluguri. Se pregăteşte, apoi încearcă să-l oprească pe maleficul Dr. Thaddeus Blakk şi slugurile-vârcolaci care îl urmează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *