Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Maratonul Fitness Kangoo Party

In data de 30 MAI la Sala FUTSAL din B-dul Basarabia Nr. 37 – 39 sector 2 Bucuresti (Stadionul Lia Manoliu langa Patinoarul Mihai Framanopol), incepand cu orele 12.30 pana la 19.00 va asteptam la maratonul Fitness Kangoo Party. Pot participa instructorii de fitness si aerobic, dar si toti iubitorii de miscare si distractie.

In strainatate Kangoo Party a devenit un mod placut si activ de a petrece sfarsitul de saptamana si de a socializa pentru zeci de mii de oameni.
LA ACEST EVENIMENT, PRESA ARE ACCES GRATUIT.

Pentru a doua oara in Romania puteti participa live la demonstratii de Street Dance, Tae Boo, Step Dance, Pilates si nu in ultimul rand, noua forma de aerobic KANGOO JUMPS prezentata de Kinga Sebestyen si trupa Kangoo Jumps.In pauzele dintre ore fetele din trupa de dans Sobis conduse de profesoara Camelia Dinu ne vor incanta cu dans gimnic, modern etc.

Kangoo Jumps este o noua dimensiune a sporturilor (mai multe detalii pe www.kangoojumps.ro) care doar intr-un an a ajuns si in Romania, o forma de aerobic de anvergura pentru ca folosirea ghetelor speciale de kangoo confera rezultate extrem de rapide si foarte benefice pentru organism: protejeaza coloana vertebrala si articulatiile, ridica fesierii in timp record, dispare celulita in minim o luna de antrenament, lucreaza toata musculatura, confera o stare de bine. Eficienta Kangoo Jumps este probata si de faptul ca in 10 min se ard 150-200 de calorii. Acest sport il puteti practica la sala, la orele speciale de Kangoo Jumps, sub indrumarea instructoarei, dar si acasa sau in parc.

Toti cei care se inscriu si participa la toate orele Maratonului de Fitness Kangoo Party vor fi automat inscrisi pentru marea tombola de la finalul evenimentului. Toti inscrisii la maraton care rezista pana la final vor primi atestat! Marele premiu este o pereche de ghete Kangoo Jumps.

Pentru ca este si un party veritabil la care nu va lipsi muzica, DJ-ul Kangoo Jumps, DJ. LAARM va mixa si va va mentine in forma alerta pentru a rezista la maraton, dar si la distractie.

Copiii nu trebuie lasati acasa! Supravegherea si distractia acestora in spatiul special amenajat pentru ei, vor fi asigurate de animatorii “Petrecerea din Cutie”, (www.petrecereadincutie.ro) clown-ul Marcellino si printesa Sarina. Acestia vor organiza jocuri, concursuri si vor pregati multe surprize.

Intrarea costa 100 de ron si include: apa, fructe, vitamine si dulciuri. Posesorii de ghete Kangoo au intrarea gratuita cat si posesorii de Estetikard, mai multe detalii pe www.estetikard.ro.

LES NOUVELLES ESTHETIQUES&Spa Romania este partenerul oficial al evenimentului, care in preintampinarea acestuia organizeaza concursul Kangoo Mania pentru iubitorii de sport, in care premiul este o pereche de ghete kangoo. Detalii pe www.lne.ro.

Organizatorul acestui eveniment este mentorul acestui sport in Romania, instructoarea Kinga Sebestyen.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *