free download 78 travel guides written by experts

Maratonul de Craciun HISTORY cu „Asii amanetului” si alte seriale de top

HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România*, a pregătit un program special de sărbători pentru telespectatorii români. Începând de astăzi, de la 21:00, HISTORY va transmite un episod din “Aşii amanetului” dedicat Crăciunului. În plus, între 23 şi 29 decembrie, HISTORY va celebra magia sărbătorilor de iarnă prin difuzarea celor mai populare seriale.

În episodul de astăzi, de la 21:00, “Aşii amanetului” se pregătesc pentru petrecerea anuală de Crăciun. Chumlee este cel care o organizează, astfel că trebuie să se încadreze în buget, pentru a-şi câştige prima de Crăciun. Rick şi Corey analizează o serie de decrete de avansare în grad, semnate de şase preşedinţi americani diferiţi. Colecţia urmăreşte avansarea unui singur soldat în rândurile armatei, în timpul Războiului Civil American. Mai târziu, lui Corey i se oferă un poster italian al filmului “Locotenentul Bullitt”, cu Steve McQueen, favoritul tatălui său, ce poate deveni un cadou perfect de Crăciun pentru acesta.

Mai mult, începând de luni, 23 decembrie, şi până duminică, 29 decembrie, de la 13:00 la 19:00, HISTORY va difuza emisiunile preferate ale telespectatorilor. În fiecare zi din vacanţa de iarnă, HISTORY va transmite cele mai recente sezoane ale celor mai populare emisiuni. Luni încep noi episoade din sezonul 9 al serialului “Aşii amanetului”, ziua de marţi aduce “Oamenii cu topoare” din pădurile din nordul Americii, miercuri vin cei din “Războiul depozitelor” (sezonul 5), urmaţi joi de “Muntenii”. Vineri, HISTORY prezintă ospitalitatea sudică din “Războiul depozitelor: Texas”, după care urmează un weekend de acţiune pe roţi, cu sezonul 7 din “Camionagiii gheţurilor”, sâmbătă, şi sezonul 2 din “Colecţia de la Count’s Kustoms”, duminică.

HISTORY® este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

* HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada februarie – noiembrie 2013, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 16.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *