free download 78 travel guides written by experts

Maraton “In mintea Ericai”, de Sfantul Valentin

De SFANTUL VALENTIN, Hallmark Channel iti face un cadou special. Ai acum ocazia sa urmaresti serialul tau favorit, „In mintea Ericai”, intr-un maraton de doua zile. Sambata 13 februarie, de la 9.00 si duminica, 14 februarie, de la 10.00, poti revedea toate cele 13 episoade ale primului sezon.

“O stii pe fata aceea care obtine mereu tot ce-si doreste? O slujba  grozava, un barbat minunat, o viata perfecta? Eu nu sunt fata aceea.” Erica Strange

In liceu Erica visa ca va intalni barbatul ideal, va avea caiera ideala, doi copii frumosi si talentati, traind fericita pana la adanci batraneti. Insa nu a fost sa fie si nci nu va fi daca nu-si va reveni rapid din starea in care este.

Erica esta ca prietena aceea a ta, singura, draguta si inteligenta, cea cu diploma de master. A fost la nenumarate intalniri, insa niciuna nu a dat roade. Este o partida buna, o bijuterie, o fata minunata. Asadar, de ce a ajuns la aceasta infundatura din viata sa? Ce se intampla cand viata nu este asa cum ne-am dorit?

Salvarea vine sub forma doctorului Tom, un terapeut care pare sa stie multe despre ea. Acesta ii propune Ericai un targ: daca vrea sa-si puna viata in ordine, el o poate ajuta, dar o data intrata in joc nu mai poate da inapoi. Disperata Erica accepta conditiile impuse – si se trezeste inapoi in trecut.

Amuzant si tragic in acelasi timp, In mintea Ericai este un serial despre alegeri, regrete si ce ne impiedica sa ne urmam visurile. Luand alte decizii de data asta, cum isi va schimba Erica trecutul si transforma prezentul?

Bucuresti, 02.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *