free download 78 travel guides written by experts

Maraton Dr. House, in octombrie la AXN

AXN – high energy tv –  reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza în curând maratonul sezonului 2 din serialul DR. HOUSE, , un serial medical foarte popular care a câştigat mai multe premii Emmy, Satellite şi Globul de Aur. Toate episoadele vor putea fi urmărite sâmbătă şi duminică 25 şi 26 octombrie, de la ora 09:00, câte 12 episode în fiecare zi!  

Au trecut câteva luni de când nu l-aţi mai văzut pe House şi, foarte probabil, aveţi deja simptomele unei lipse acute de Dr. House şi posibil să aveţi nevoie de o doză uriaşă pentru a vă recăpăta echilibrul. Tocmai de aceea, AXN vă oferă maraton DR. HOUSE, sezonul al doilea!

În cel de-al doilea sezon, bolile, oamenii şi situaţiile cu care se confruntă House sunt cel puţin la fel de complicate ca cele din primul sezon, aceasta ca să nu mai punem la socoteală starea proastă de sănătate a piciorului său. În primul episod există o pacientă de 9 ani bolnavă de cancer care are halucinaţii şi care-i cere lui Chase să o sărute căci fata n-a sărutat niciodată un băiat. După aceea, House are grijă de un doctor faimos care s-a întors din Africa şi despre care ştie că simptomele lui n-au nicio legătură cu tuberculoza. Urmează cazul unui ciclist faimos care este surprinzător de onest în legătură cu medicamentele şi tehnicile ilegale pe care le-a încercat pe propriu-i corp, deşi boala sa nu este cauzată de niciunul dintre ele.

Probleme îi face şi un bărbat gay bolnav de SIDA care tuşeşte cu sânge peste Cameron. Ca şi cum nu era suficient, Chase şi House sunt daţi în judecată pentru moartea unei mame internată cu dureri de stomac. House mai încearcă să vindece şi un supermodel adolescent care s-a bătut cu o colegă pe podium şi a leşinat. Când analizele arată că a consumat heroină, fata este băgată la dezintoxicare. Din nefericire, simptomele apar şi după ce a fost tratată împotriva drogurilor. Mai târziu, un poliţist corupt este adus la spital, dar este turbulent şi râde incontrolabil… Acestea sunt doar câteva exemple din cazurile variate, unice, incitante şi riscante pe care trebuie să le rezolve House şi curajoasa sa echipă.

Într-un episod, apar chiar şi părinţii lui House care, mai apoi, se laudă că s-a sărutat cu Stacy, ca să nu mai spunem că, spre sfârşitul episodului, este chiar şi împuşcat dar, cum urmează încă două sezoane, nu-i niciun secret că supravieţuieşte…

Aşadar, cei care trebuie să se vindece de lipsa acută de Dr.House şi au nevoie de o doză bună de stres şi de râs trebuie să urmărească maraton Dr. House pe  25 şi 26 octombrie, de la ora 9:00, şi în două zile vor fi vindecaţi!

Programe de top la AXN

În octombrie AXN are o grilă puternică care include şi alte producţii de succes: Haunted/Dosarele fantomă – sezonul 1, premiera talk-show-lui The Late Show with David Letterman /David Letterman Show, un nou serial fascinant Satisfaction/Satisfacţie şi câteva filme de excepţie: I Spy/Sunt spion şi Maid in Manhattan/Camerista ca să menţionăm doar câteva.

Bucuresti, 15.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *