free download 78 travel guides written by experts

Manuel Riva nominalizat la MTV EMA! BEST ROMANIAN ACT 2016

Au mai ramas cateva saptamani pana la unul dintre cele mai asteptate evenimente din industria muzicala, si anume premiile MTV Europe Music Awards.

Votarea regionala incepe la finalul lunii, in perioada 27 septembrie-5 noiembrie. Castigatorii isi vor da intalnire pe data de 6 noiembrie, la Ahoy Theatre in Olanda.


Manuel Riva, numele din spatele celei mai difuzate piese ale utimelor luni “Mhm Mhm”, a fost nominalizat la categoria Best Romanian Act din acest an. Manuel este unul dintre cei mai de succes producatori muzicali si DJ din Romania cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.

Piesa a cucerit iremediabil intreaga Europa si a ocupat luni la rand primele pozitii din top-urile Radio, Shazam si iTunes.

Manuel Riva: Este o mare onoare sa fim nominalizati la Premiile MTV, Best Romanian Act. Felul in care a fost primita piesa “Mhm Mhm ne-a coplesit, efectiv. As vrea sa le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut.

In “Mhm Mhm” Manuel Riva a gasit formula succesului si anume vocea lui Eneli cu tenta misterioasa si senzuala alaturi beat-uri care dau dependenta si un vibe exotic si incitant.

Printre ceilati nominalizati se regasesc Doc & Smiley, Andra, Vanotek si Feli.

Din 27 septembrie il puteti vota pe Manuel Riva accesand //ro.mtvema.com/. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *