free download 78 travel guides written by experts

Manuel Riva lanseaza “Slow Motion”, o noua colaborare cu Emy Perez

Manuel Riva, unul dintre cei mai in voga DJ si producatori muzicali, revine in atentia noastra cu cel mai nou single al sau,”Slow Motion”, o noua colaborare cu Emy Perez. Piesa este o productie dance cu puternice influente pop, evidentiata de vocea puternica a lui Emy, care a scris versurile acestei productii alaturi de Manuel Riva.

“Slow Motion” reprezinta o noua directie muzicala pentru Manuel Riva. Aceasta este cea de-a doua colaborare a artistului cu Emy Perez, dupa ce anul trecut au lansat piesa “Anybody Out There”.

Piesa “Slow Motion” este insotita de un videoclip conceput ca un jurnal de calatorie.

Manuel Riva este, in momentul de fata, unul dintre cei mai de succes artisti romani peste ocean. Piesele sale s-au aflat saptamani la rand si inca se afla in topurile Billboard dedicate muzicii dance. Asa ca, putem spune cu mandrie ca Manuel Riva este intr-o continua ascensiune.

Manuel Riva feat. Emy Perez - Slow Motion

Proiectul Manuel Riva a inceput cu doi ani in urma si s-a bucurat de o ascensiune neasteptata. Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns in Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania.

Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse in podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli.

Emy Perez, este originara din Venezuela, si de-a lungul timpului a acumulat experienta in industria muzicala. Canta inca de mica, si a crescut pe muzica unor star-uri precum Shakira, Eros Ramazotti, Earth si Wind and Fire.

De la interpretare, a trecut rapid la a compune piese cu producatori precum: Steve Morales (Enrique Iglesias, Ricky Martin, Celine Dion) si cu Keith Morrison (castigator al premiului Grammy). Dupa ce a locuit in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, Emy s-a mutat in Olanda pentru a urma Conservatorul. In prezent, Emy se poate lauda cu productii urban, dance si pop, fiind una dintre cele mai talentate artiste si compozitoare.

Manuel Riva – Slow Motion (feat. Emy Perez)
Performed by: Manuel Riva, Emy Perez
Written by: Emy Perez, George Emanuel Calin
Produced by: George Emanuel Calin
Published by: Roton Music Publishing ; LineUp Entertainment; CLOUD9
© & (P) 2019 ROTON MUSIC & FORWARD MUSIC AGENCY
RO-ROT-19-28401
RO-ROV-19-28402

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *