free download 78 travel guides written by experts

Manuel Riva lansează noul single – Sacred Touch (feat.Misha Miller)

Stii cum e atunci când te bucuri de ceva ce-ţi umple sufletul, până ajungi la senzaţia de “Mhm, Mhm”? Manuel Riva ştie şi mai bine! Dj-ul român care are în palmares piese incluse în seturile artiştilor de renume precum Tiesto, Sam Feldt, Oliver Heldens, Ummet Ozcan, sau Cosmic Gate, lansează noul său single, Sacred Touch.

Piesa, o colaborare cu Misha Miller, face parte din următorul album al artistului, material ce va fi lansat în toamna acestui an.

sacred-touch
“Pe Misha Miller am cunoscut-o in tabara de creatie TIMC, iar in momentul in care am inceput sa lucram impreuna, am inteles imediat ca ea este cea mai potrivita pentru < Sacred Touch >. O voce fenomenala cu care este o adevarata placere sa lucrezi.” – Manuel Riva

Videoclipul (realizat de Alex Volintiru) continuă povestea începută anterior, în care acelaşi personaj – frumoasa Silvana Ciucalau – scrie noul capitol în Paris, după anterioarele Veneţia şi Londra.

Sacred Touch nu vine doar în varianta Radio Edit, ci alături de 6 remixuri: Hyptonix, Dave Andres, Dani Zavera, Alex Vives & Ivan Deyanov, MoonSound și Paul Damixie.

Noul track e vesel, jucăuş – exact ca un flirt, asezonat cu un vocal ce reuşeşte să nu părăsească mintea la scurt timp după ce a fost auzit.

“Sa lucrez cu Manuel Riva a fost o experienta incredibila, este un profesionist si o persoana extraordinara. Piesa mi-a placut de la primele beat-uri, iar cand am auzit linia melodica am simtit-o intr-un mod special, o proiectie a trairilor mele in acel moment, creionate in sunet si versuri.” – Misha Miller

Manuel Riva se numără printre cei mai de success DJ şi producători de muzică electronică din România. În ultimii doi ani a lansat 12 single-uri și 13 remixuri (pentru artisti precum Jack Perry, Salt Ashes, Burak Yeter, Sebastien), care s-au bucurat de recunoaştere naţională şi internaţională.

Piesele “Mhm, Mhm” si “Hey Now” l-au clasat pe artist in topuri de renume. Single-ul “Mhm, Mhm”  a reusit sa traverseze pina si oceanul, regasindu-se in Billboard Club Charts la sfarsitul lui 2016, perioada in care a fost inclus si in playlist-ul official MTV UK. Totodata “Mhm, Mhm” si “Hey Now” a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania, Armenia si Gracia, iar ca urmare a succesului international, artistul a fost nominalizat la premiile MTV EMA, la categoria “Best Romanian Act”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *