free download 78 travel guides written by experts

Manuel Riva & Eneli lanseaza “Mhm Mhm”

DJ-ul si producatorul de muzica electronica Manuel Riva revine cu un nou produs deep house de calitate alaturi de Eneli, una dintre putinele voci cu potential international si cu o personalitate atat de pronuntata.

Piesa se numeste “Mhm Mhm”, este o coproducție Forward Agency / Roton Music, este compusa de Manuel Riva si Eneli si beneficiaza de doua videoclipuri, abordari diferite. Prima versiune este filmata la Venetia de catre Alex Ceaușu si cea de-a doua este filmată la Grand Hotel Traian Iasi de catre Vali Barbulescu.


Manuel Riva a reusit sa bifeze unele dintre cele mai mari performante atinse in România de un producator muzical, fiind in spatele mai multor proiecte mainstream dance de succes inca din anul 2000.

In ultimul an si sub noul alias, Manuel Riva si-a trecut deja in palmares cateva productii deep si tech house fine: “How you say” (colaborare cu Hyptonix), “Wrong or Right” (cu Eneli), celebrul imn al clubului NOA – “We Are One” (cu Eneli), dar si mai multe remixuri si bootleg-uri.

Muzica si Text: George Emanuel Calin, Ileana Maria Popescu. Orchestratie: George Emanuel Calin. Editor: Roton Music Publishing / Forward Music Publishing (c) & (P) 2015 ROTON MUSIC / FORWARD AGENCY

Regia: Alex Ceausu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *