free download 78 travel guides written by experts

Manuel Dinculescu prezinta covorul rosu si acorda Premiul Radio 21 la Romanian Music Awards 2012

Manuel Dinculescu, unul dintre cei trei matinali de la Radio 21, alături de DJ Andi şi Anca Maco, prezintă covorul roşu împreună cu Ela Voineag la cea de-a 10-a ediţie a Romanian Music Awards, care se desfăşoară pe 8 iunie la Craiova. DJ-ul Radio 21 promite o apariţie surpriză în faţa artiştilor pe care îi va lua la întrebări pe covor, începând cu ora 19:00.

De asemenea, Manuel Dinculescu va urca şi pe scena de la Romanian Music Awards alături de colegul său de matinal,  DJ Andi, pentru a înmâna unui artist sau unei trupe premiul special din partea Radio 21.

“Este o adevărată onoare pentru mine să prezint covorul roşu! Acesta este un pas foarte important în relaţia mea cu Romanian Music Awards. Am participat la toate ediţiile premiilor, iar acum 5 ani am început să mă implic şi în organizarea evenimentului. Iată că în 2012 prezint covorul roşu şi acord Premiul Radio 21 unui artist care îl merită!”, spune Manuel Dinculescu.

DJ-ul Radio 21 şi-a propus să afle toate secretele vedetelor care calcă pe covorul roşu şi, alături de Ela Voineag, le va studia ţinutele şi le va pune întrebări incomode.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Radio 21, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi Consiliului Local Municipal.

Bucuresti, 08.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *