free download 78 travel guides written by experts

Manuel Dinculescu, incatusat si urcat in duba Politiei

Manuel D. Dinculescu, unul dintre cei realizatori ai matinalului de la Radio 21 alături de DJ Andi şi Anca Maco, a fost încătuşat şi urcat în duba Poliţiei, după ce a fost acuzat că a condus cu 90 de kilometri la oră în Bucureşti şi a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu şase ani, pe 1 aprilie, după o zi obositoare de radio. DJ-ul Radio 21 se îndrepta spre casă, când o dubă a poliţiei şi-a făcut apariţia în spatele maşinii sale.

„Cum trec de Piaţa Romană, în spatele meu apare o dubă albă de poliţie. Merg cu 60 de kilometri la oră. Eu ajung la Universitate, duba după mine. Ajung la Unirii, duba după mine. De la 60 am zis să o las la 50, duba în continuare după mine. Cum trec de Palatul Copiilor, duba trece în faţa mea iar poliţistul de la volan îmi face semn să trag pe dreapta. Opresc şi aştept să văd cu ce am greşit.

„Aţi văzut că aţi trecut pe roşu? Şi aţi mers şi cu 90 de kilometri la oră!”, îmi spune poliţistul. Eu rămân mască. Încerc să-l conving că nu are dreptate şi că semaforul de care îmi vorbeşte nu funcţionează. Mă contrazice. Ne întoarcem la semaforul cu pricina. Nu funcţionează. Poliţistul susţine că mai devreme era roşu. Îmi pierd cumpătul şi ţip la el. Scoate cătuşele, mă pune pe maşină, mă perchiziţionează şi mă bagă în dubă”, povesteşte amuzat Manuel Dinculescu.

După 10 minute petrecute în maşina poliţiei, timp în care DJ-ul Radio 21 a încercat să-şi scoată telefonul din buzunar cu dinţii, în uşă şi-a făcut apariţia unul dintre prietenii lui Manuel, de profesie poliţist. „Cum e Dinculescule, te mai ţii de prostii la radio?”, i-a spus acesta râzând.

D. Dinculescu îşi aminteşte şi acum cât s-a enervat din cauza păcălelii care i-a fost făcută de 1 aprilie, însă recunoaşte că se poate considera răzbunat: prietenul nu mai lucrează în poliţie din cauza unor astfel de păcăleli făcute cui nu trebuia.

Povestea lui Manuel D. Dinculescu poate fi ascultată accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17748/Afla_cum_au_fost_pacaliti_cei_trei_matinali!.html.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *