free download 78 travel guides written by experts

Manuel Dinculescu de la Radio 21 sare cu parasuta impreuna cu o ascultatoare

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco îţi dau trezirea în fiecare dimineaţă la radio. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, între 06:30 şi 10:00, ascultătorii au parte de cea mai bună cafea radiofonică alături de Matinalii 21.

Manuel Dinculescu, cel mai curajos dintre matinali, şi-a luat inima în dinţi şi a decis să sară pentru prima oară cu paraşuta. Şi pentru că nu putea face acest pas singur, Manuel a ales o ascultătoare care să îl însoţească pe Aerodromul Clinceni şi să sară alături de el. 

„Nu am mai sărit niciodată cu paraşuta, însă există un început pentru toate. Eu iubesc adrenalina, aşa că trebuie să recunosc că de-abia aştept să ajung la înălţime şi să mă arunc în gol alături de ascultătoarea Radio 21, aleasă în urma unui concurs organizat în emisiunea noastră.”, spune Manuel Dinculescu.

Pentru a sărbători curajul DJ-ului Radio 21, cei patru matinali i-au dedicat o piesă: „Cu capu-n nori”, o colaborare inedită între Collect-R şi Buzzy, la care şi-a adus aportul Orlando. Piesa poate fi ascultată accesând link-ul de mai jos:
//youtu.be/RSzRiLBTaiU.

Bucuresti, 04.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *