free download 78 travel guides written by experts

Manu Chao La Ventura a sustinut concertul verii la Timisoara

Concertul Manu Chao La Ventura din Muzeul Satului Bănăţean a adunat aseară puţin peste 3000 de oameni care nu s-au speriat de ploaia abătută peste Timişoara în timpul zilei de ieri.

Devotamentul le-a fost răsplatit, Manu Chao şi trupa oferindu-le un spectacol ce a durat aproape două ore şi jumatate, cu trei bis-uri, timp în care s-au auzit "Clandestino", "Bongo Bong" sau "Me gustas tu".

Spectatorii prezenţi la concert au venit din mai multe oraşe ale ţării (Cluj, Alba Iulia, Bucureşti, Oradea, Arad, Reşiţa) şi din afara graniţelor, foarte mulţi italieni, spanioli, maghiari sau sârbi regăsindu-se printre cei ce au cantat şi dansat aseară împreună cu Manu Chao La Ventura.

Concertul a fost deschis de Raluca Popescu, membră a asociaţiei "Ceva de spus" care luptă, împreună cu PLAI, pentru accesibilizarea culturii în spaţiile în care se desfăşoara evenimente culturale. Cu câteva ore înainte de concert, Manu Chao s-a întâlnit cu membrii asociaţiei timp de o jumatate de ora, timp suficient pentru a povesti, plini de emoţie, despre misiunea asociaţiei şi dorintele celor care îi sunt membri.

Organizatorii PLAI Festival continuă pregătirile pentru a noua ediţie a festivalului, care va avea loc între 12 şi 14 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean. Până în acest moment au fost anunţati doi artişti, urmând ca în săptămânile viitoare să fie anunţat tot line-up-ul şi celelalte evenimente care vor îmbogăţi experienţa evenimentului de anul acesta.

Foto: Radu Badoiu.

Bucuresti, 26.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *