free download 78 travel guides written by experts

Manescu, Aka Shaka Muv, ceruta in casatorie in direct la Radio 21

Miruna a cântat în această dimineaţă live la Radio 21 o piesă de-a Aliciei Keys (Fallin’) şi l-a înnebunit pe Dinculescu cu interpretarea piesei “Rehab” a Rihannei.

Miruna le-a povestit Matinalilor 21 despre proiectul la care lucrează acum- Back to love – un single nou marca Famous Production, by Randi.

Şi dacă tot au avut-o invitată în studio, băieţii din matinal i-au făcut program în week-end. Aşadar, Miruna va fi vineri alături de DJ Andi în Clubul Planters, iar sâmbătă la Arenele Romane, unde Dj Optick mixează alături de Sister Bliss & Pleasurekraft.

Odată rezolvat programul de week-end, DJ Andi, Dinculescu şi Orlando au luat-o la întrebări. Aşa au aflat, printre altele, că nu are permis de conducere, bun prilej să o ademenească fiecare cu maşina lui: Orlando cu maşina lui cea nouă, Dinculescu cu una pe măsura inimii sale, încăpătoare. Cât despre DJ Andi, doar atât a avut de spus:”A mea are doar două uşi, pentru mine şi pentru tine”.

Anca Maco a avut şi ea o curiozitate şi cu greu a reuşit să strecoare o întrebare. Referindu-se la piesa Mirunei, “Illegal”, Anca a vrut să ştie ce a încercat Miruna ilegal. A aflat că singura ilegalitate din viaţa Mirunei este… ciocolata.

Cea mai îndrăzneaţă întrebare a venit, însă, prin SMS, de la zeci de ascultători ai matinalului: Vrei să fii soţia mea? Sigur, a răspuns Miruna, nu e nevoie să vină pe un cal alb, sunt suficiente 5 ciocolate.

Bucuresti, 07.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *