free download 78 travel guides written by experts

Mandrie de esenta tare: Stejar sustine Nationala Romaniei la IRB Nations Cup 2014

Berea Stejar este din nou alături de Naţionala de Rugby a României, în perioada 13-22 iunie, în cadrul celei de-a noua ediții a competiției IRB Nations Cup. Astfel, Stejar invită toți pasionații acestui sport să susțină echipa națională în cadrul celui mai puternic turneu de rugby organizat în România.

În cadrul competiției, Stejar provoacă spectatorii să fie suporteri de esență tare și să încerce o transformare de la 22 de metri: pentru fiecare bere achiziționată la unul dintre standurile din incinta stadionului, participanții primesc un talon ce trebuie introdus în urnă pentru tragerea la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați în pauza dintre cele două meciuri și vor fi invitați pe stadion pentru a transforma lovitura de la 22 de metri.

Pentru ca experiența să fie la înălțimea unui meci de rugby de istorie, pe câmpul de joc îi va așteptă Alexandru Dumitru, cunoscut de suporteri ca Mituș, o mare legenda a rugby-ului românesc, care le va arăta participanților cum să procedeze pentru a transforma acest tip de lovitură. Mituș a fost desemnat anul trecut la Centenarul Rugbyului Românesc drept cel mai bun jucător pe postul de mijlocaș la deschidere, din istoria României.

Suporterii care reușesc această lovitură vor sărbători debutul lor în rugby alături de prieteni cu berea oficială a Stejarilor oferită ca răsplată.

“Pentru Stejar, rugbyul înseamnă respect și putere; este sportul oamenilor de esență tare, a gentlemanilor cu forță în privire și stăpânire în braț. Astfel, suntem mândri de fiecare reușită a Stejarilor noștri și așteptăm cu nerăbdare cea de-a treia victorie consecutivă a românilor la IRB Nations Cup. Invităm astfel și suporterii rugby-ului românesc pe stadionul Arcul de Triumf să ciocnească o bere de esență tare în onoarea bărbaţilor adevăraţi care își vor închina cu pasiune fiecare clipă pe câmpul de joc în cinstea balonului oval.” a declarat Victor Teiosanu, Brand Manager Ciucas, Stejar si Azuga.

IRB Nations Cup revine la București în perioada 13-22 iunie și le oferă celor dornici de un sport de esență tare momente intense. Cu Stejarii deja calificați la Cupa Mondială de Rugby din 2015, IRB Nations Cup 2014 va hotărî cea de-a doua echipă din cele 4 care merge în Anglia.

Programul complet al competiției este următorul:
– 13.06.2014 – Emerging Ireland vs Rusia – ora 16.00
– 13.06.2014 – România vs Uruguay – ora 19.00
– 18.06.2014 – Emerging Ireland vs Uruguay – ora 16.00
– 18.06.2014 – România vs Rusia – ora 19.00
– 22.06.2014 – Rusia vs Uruguay – ora 16.00
– 22.06.2014 – România vs Emerging Ireland – ora 19.00

Mai multe detalii gasiți pe site-ul www.frr.ro și pagina de Facebook Stejar https://www.facebook.com/DeEsentaTare.

Bucuresti, 16.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *