free download 78 travel guides written by experts

Mandinga a promis ca aduce trofeul Eurovision in Garajul Europa FM

Mandinga, trupa care va reprezenta România la Eurovision anul acesta a susţinut un concert incendiar ieri seară în Garajul Europa FM.

De la „Soarele meu” până la „Zaleilah”, trupa a trecut prin toate genurile muzicale demonstrând ce înseamnă zece ani de experienţă: “Am început să facem muzică din pasiune fără să ştim prea bine ce presupune asta. Au trecut zece ani de atunci, ani în care am avut tot felul de experienţe. Am mers până în Cuba ca să învăţăm muzică de la profesionişti.”, a declarat Alex, trompetistul trupei şi unul din membrii fondatori Mandinga.

Garajul Europa FM a mai avut parte de încă o premieră, Smiley şi Alex Velea au cantat piesele „Love Is For Free” şi „Don’t Say It’s Over” în stilul Mandinga. „Este un proiect nou care nu se opreşte aici, vom reorchestra piese româneşti sau internaţionale. Vom „mandingiza” România.”, a mai spus Alex.

Atracţia serii a fost cimpoiul din videoclipul „Zaleilah”. Mandinga l-a folosit pentru ultima oară aseară, în Garaj, acesta ajungând ulterior la unul din ascultătorii Europa FM.

Concertul s-a încheiat cu melodia care ne va reprezenta la Eurovision, moment în care Elena a chemat publicul pe scena Garajului pentru a exersa coregrafia creată special pentru concursul de la Baku. „Dacă luam trofeul, venim cu el în Garajul Europa FM!”, au spus în cor membrii trupei Mandinga.

După show-ul oferit de trupa Mandinga, Garajul Europa FM se pregăteşte de un nou concert. Pe 9 mai, VH2 concertează în cel mai muzical garaj din România.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *