Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Manchester City și Real Madrid au remizat aseară în meciul transmis de PRO TV

Manchester City și Real Madrid au remizat aseară în prima semifinală a acestui sezon UEFA Champions League, transmisă în direct de PRO TV.

Meciul a fost urmărit de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 21:46 – 23:37. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 22:18, a reunit aproape 1.9 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a fost lider de audiență, obținând 8.8 puncte de rating și 22.2% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 5.5 puncte de rating și 13.9% share.


Prima repriză a găsit cele două echipe extrem de prudente, cele 45 de minute fiind lipsite de ocazii de gol. Jucătorii de peste 1 miliard de euro din prima semifinală UEFA Champions League au ieșit mult mai motivați de la vestiare, Aguero având prima mare ocazie a partidei în minutul 46, când a șutat puțin peste spațiul porții. Cea mai mare ocazie a meciului a venit, în minutul 70, din partea lui Jesecare, care a trimis cu capul în bara transversală a echipei adverse.

Diseară, de la 21:45, după Ferma vedetelor, telespectatorii au bilete la meciul tur dintre Atletico Madrid – Bayern Munchen. Cele două echipe se duelează tot în semifinalele UEFA Champions League.

Joi seară, PRO TV a pregătit telespectatorilor cele mai bune locuri la semifinalele UEFA Europa League! Imediat după Atletico Textila, de la 22:00, PRO TV transmite LIVE meciul tur dintre Villarreal și Liverpool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *