free download 78 travel guides written by experts

Managementul energiei durabile în orașe: Consiliul Român pentru Clădiri Verzi a fost selectat pentru a implementa programul de certificări a acțiunilor sustenabile

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) a fost selectat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de Forumul European Premiul Energiei pentru punerea în aplicare în România a instrumentelor “European Energy Award”, pentru certificarea acțiunilor care implică o eficiență energetică mai mare pentru livrarea serviciile publice de energie și promovarea resurselor regenerabile în vederea creării de orașe mai durabile.

“European Energy Award” este un sistem de certificare recunoscut de către Uniunea Europeană pentru a sprijini punerea în aplicare a “Planurilor de Acțiune privind Energia Durabilă” impuse de către semnatarii Pactului Primarilor pentru Climă și Energie. Elveția co-finanțează acest proiect printr-un grant ce face parte din Contribuția Elveției pentru Uniunea Europeană. Proiectul este implementat în cadrul Programului de Cooperare Elvețiano-Român.
 
RoGBC va organiza un eveniment informativ care va include intervenții din partea reprezentanților Ambasadei Elveției – Swiss Contribution Office, precum și din partea reprezentanților Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ministerului Finanțelor Publice. Evenimentul va avea loc vineri, 8 aprilie, la ora 10 și face parte din seria de conferințe și expoziții “Generația viitoare de clădiri”, care va avea loc in cadrul pavilionului principal ROMEXPO. Evenimentul este deschis publicului, dar locurile sunt limitate. Prezentările vor fi în limba română și engleză, cu traducere simultană disponibilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *