free download 78 travel guides written by experts

MAN va ureaza “Craciun fericit” si porneste camionul la colindat

Camionul MAN aduce lumina Sărbătorilor în ochii copiilor din grădinițe, sate de copii și în târgurile de Crăciun.

„Trenul Șoselelor MAN” împodobit de sărbătoare va străbate sudul Germaniei de la începutul lunii decembrie până de Crăciun. Camionul Crăciunului va cerceta grădinițele, spitalele copiilor, satele de copii, și alte așezăminte sociale dar se va opri și în târgurile de Crăciun Moș Crăciun va dărui anul acesta ciocolată în formă de camionașe și jucării, drept răsplată celor mici.

Urările de Crăciun vor fi „trâmbițate” în limbi diferite din semiremorca camionului pe a cărui prelată străjuiește noua emblemă a leului MAN luminat de aurora boreala. Capul tractor este un MAN TGX 18.540 4x4H cu HydroDrive®, având o cabină XXL vopsită în culori de sărbătoare: „roșul foc de noapte”.

Tinerii aflați în practică în fabrica MAN din München au decorat camionul de jur împrejur cu ghirlande de beculețe de peste 200 de metri.

Camionul Crăciunului va ajunge în condiții sigure și la momentul planificat aducând bucurie copiilor chiar și pe cea mai potrivnică vreme, datorită motorului de 540 de cai, echipat cu MAN HydroDrive® – inovativul sistem de cuplare a punții față antrenată hidrostatic.

Camionul Crăciunului și Autobuzul Crăciunului MAN Lion’s Coach sunt de asemenea disponibile în variantă de machetă pe scara 1:87, drept cadou pentru cei dragi. Ambele modele pot fi achiziționate de la MAN Truck & Bus Forum din München, dar și de pe internet de la MAN Shop (www.man-shop.eu).

MHS Truck & Bus implementează transportul eficient

Tranzitul pe drumurile europene este în continuă creștere. În același timp însă, diminuarea treptată a resurselor energetice convenționale duce la creșterea costurilor de transport. Fiind unic importator pentru liderii globali ai constructorilor de camioane și autobuze, MHS Truck & Bus contribuie activ la eficientizarea transportului rutier. MHS oferă un program complet de diminuare a costurilor aferente transportului. Astfel, cheltuielile aferente flotei pot fi reduse semnificativ. Eficiența transportului bazată pe tehnologie, servicii, profilul și experiența șoferilor conduce la protecția mediului și constituie avantajul clienților noștri.

Munich / Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *