free download 78 travel guides written by experts

Man and Machine a fost desemnat reseller MagiCAD in Romania

Man and Machine, subsidiară a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), (www.mum.de), Autodesk Platinum Partner, a fost desemnat să ofere servicii de licenţiere, training şi suport în România pentru soluţia MagiCAD, dezvoltată de compania finlandeză Progman Oy.

MagiCAD pentru AutoCAD şi Revit este o soluţie care se adresează inginerilor proiectanţi de instalaţii, oferind acces la o bibliotecă de peste 1.000.000 modele de produse cu dimensiuni şi date tehnice de la cei mai importanţi producători precum Lindab, Philips, Trox, Kemper, Purmo, Geberit, Grohe şi KERMI.

„Suntem încântaţi să reprezentăm MagiCAD şi în România, alături de Germania, Elveţia şi Austria, şi să propunem clienţilor noştri capacitatea sporită a acestei soluţii CAD bazată pe principiile de eficienţă BIM (Modelarea Informaţională a Clădirii) pentru proiectarea instalaţiilor termice, electrice, sanitare, de incendii, ventilare şi condiţionare a aerului.”, a declarat Dna. Luminiţa Popescu, Managing Director Man and Machine România.

„MagiCAD combină funcţii specifice de desen şi de calcul într-un set cuprinzător şi multidisciplinar de instrumente care corespund perfect nevoilor proiectanţilor de instalaţii din România. Soluţia MagiCAD pentru Revit şi AutoCAD permite realizarea mai rapidă şi mai uşoară a activităţii de proiectare în construcţii, folosind o bibliotecă de peste un milion de modele inteligente de produse 3D de la cei mai mari producători internaţionali de componente şi dispozitive”, a adăugat Dna. Luminiţa Popescu.

„Suntem mândri să sprijinim comunitatea CAD europeană de peste 30 de ani prin servicii de consultanţă, suport şi training personalizat. Depunem eforturi să impartăşim experienţa nostră specialiştilor locali şi să ne asigurăm că obţin maximum de câştig de la software-ul utilizat. Tehnologia MagiCAD este un mare plus pentru portofoliul nostru şi suntem dornici să o propunem inginerilor proiectanţi de instalaţii din România.“, a adăugat Dna. Luminiţa Popescu.

Soluţia MagiCAD este alcătuită din mai multe module independente, printre care:
· MagiCAD Ventilation – pentru proiectarea instalaţiilor de ventilare şi condiţionare a aerului
· MagiCAD Heating & Piping – pentru proiectarea şi calculul instalaţiilor termice şi sanitare
· MagiCAD Sprinkler Designer – pentru proiectarea şi calculul instalaţiilor de incendii
· MagiCAD Electrical – pentru proiectarea instalaţiilor electrice
· MagiCAD Circuit Designer – pentru proiectarea de circuite electrice de diferite complexităţi

De peste 30 ani, Mensch und Maschine Software SE inovează în domeniul proiectării asistate de calculator, dezvoltând soluţii software proprii, integrate cu servicii complete de planificare, implementare, consultanţă şi optimizare, care adresează provocări din industrii precum: inginerie electrică şi mecanică (ecscad, PS Produktiv, customX), infrastructură şi GIS (MuM Praxispaket Map, MuM MapEdit, MuM acadgraph MovE, G-Info) şi arhitectură (IntelliCheck).

Bucuresti, 12.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *