free download 78 travel guides written by experts

Mamaia Copiilor, in direct la TVR 1 si TVRi

De joi, 9 iulie, până duminică, 12 iulie, la TVR 1 şi TVRi, transmisii marton de la Mamaia Copiilor
      
Şi anul acesta, TVR 1 şi TVR Internaţional transmit în direct Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”, eveniment muzical important care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare.

Cea de-a IX-a ediţie a concursului se va desfăşura pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe parcursul a patru seri consecutive.

Joi, 9 iulie, şi vineri, 10 iulie, de la ora 18.10 şi 21.10, telespectatorii TVR 1 şi TVRi vor putea urmări evoluţiile finaliştilor celor patru grupe de vârstă, precum şi pe ale celor calificaţi la categoria „Grupuri muzicale mici” (cu 2 până la 5 componenţi).

Sâmbătă, 11 iulie, de la 21.10 şi 22.35, vor evolua finaliştii calificaţi la categoria „Interpretare”, secţiunea „Grupuri vocale mari” (între 8 şi 20 de membri), precum şi cei de la secţiunea „Creaţie”.

Duminică, 12 iulie, de la 21.10 şi 22.35, va fi transmisă în direct Gala Laureaţilor. Ediţia din acest an va fi prezentată de Irina Mohora, Alexandra Ruge şi Andi Jugănaru, care ne invită să urmărim în exclusivitate la Televiziunea Română cea mai frumoasă sărbătoare a copiilor care iubesc muzica: Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” 2009. 

Bucuresti, 08.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *