Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mama unui copil, donator de organe, o cunoaste pe femeia pe care a salvat-o

Poveste sfâșietoare, joi, la “Am ceva să-ți spun”

O poveste plină de emoție va fi spusă joi, 5 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”, prezentată de Sonia Simionov. Este povestea Narcisei, o femeie care a renăscut de ziua ei, datorită gestului făcut de părinții unui copil de trei ani, Dominik, ce s-a stins din viață acum câteva luni, după ce a fost mușcat mortal de câinele familiei. Deși răpuși de durere, părinții lui au găsit atunci puterea să accepte ca organele copilașului să fie prelevate și, astfel, două vieți să fie salvate. Una dintre aceste vieți este a Narcisei (36 de ani).

Joi seara, la “Am ceva să-ți spun”, Narcisa vine să o cunoască pe Alexandra, mama lui Dominik, și femeia datorită căreia ea, azi, trăiește. Și să-i mulțumească pentru viața pe care i-a dăruit-o. Narcisa va fi sprijinită în demersul ei de Lora.

Cum va reacționa Narcisa atunci când o va vedea pentru prima dată pe mama lui Dominik, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 5 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”, prezentată de Sonia Simionov.

Bucuresti, 03.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *