free download 78 travel guides written by experts

„Mama mea gătește mai bine” revine cu sezonul trei, din 12 septembrie la Prima TV

Emisiunea culinară revine pe micile ecrane cu un nou sezon și cu un apetit crescut în a găsi noi talente casnice care vor păși pragul emisiunii “Mama mea gătește mai bine”. 

Mama mea gătește mai bine, competiția culinară care pune concurenții pe jar, reîncepe luni, 12 septembrie la PrimaTV, de la ora 19.30.

Cel de-al treilea sezon va aduce și bună dispoziție întreținută de prezentatorul emisiunii, Valentin Sanfira, cunoscut cântăreț de muzică populară. Acesta ne spune despre noul sezon: “Avem mai multă veselie și déjà au venit multe echipe pricepute, avem mame mai implicate și copii mai pricepuți în a face totul să câștige. Cred că în acest sezon îi va fi greu lui Horia să jurizeze. Va fi un show incendiar, uneori chiar la propriu, pentru că se mai întâmplă în bucătărie. Sper că va rămâne întreagă bucătăria de la Mama mea gătește mai bine! Eu voi face tot posibilul să îi fac pe concurenți să se simtă în largul lor pentru că le cânt, glumesc cu ei, le cer o porție de mâncare în plus. Sunt bucuros că m-am întors pe platourile de filmare și de luni, vă invit să vedeți un show culinar incendiar” 
 
Echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat vor avea o surpriză din partea juratului emisiunii Mama mea gătește mai bine, maestrul bucătar Horia Vîrlan: “Îi aștept pe concurenți cu o surpriză. O lingură buclucașă care îmi dă mie posibilitatea să mai acord o șansă unei echipe, să revină în emisiune. Odată cu noul sezon revin cu bucurie pe platourile de filmare și îi aștept pe telespectatori să intre în bucătăria noastră pentru că va fi un sezon interesant. Vă aștept în fața televizoarelor din 12 septembrie, pe PrimaTV, de la ora 19.30 să vedeți un nou sezon din Mama mea gătește mai bine unde mă aștept să văd mâncăruri mai interesante și echipe pregătite să ne surprindă.”

Din 12 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.30, Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să dea startul noului sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine la Prima TV.

Despre emisiune:
Emisiunea Mama mea gătește mai bine, realizată după un format internațional, a debutat în primăvara anului 2015, iar din 12 septembrie revine la Prima TV cu un nou sezon.

Despre format:
În fiecare ediție a emisiunii „Mama mea gătește mai bine”, două echipe se vor înfrunta contracronometru. Tinerii vor găti, în timp ce mamele lor le vor da indicații de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat. Mamele vor putea interveni să-şi ajute fiul sau fiica la gătit, însă doar după apăsarea unui buton, care va face timpul să se scurgă de doua ori mai repede. La final, juratul emisiunii, bucătarul Horia Vîrlan, va decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *