free download 78 travel guides written by experts

Mama mea gătește mai bine cu Horia Vîrlan și Valentin Sanfira la al 5 lea sezon

Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să întâmpine concurenții din cel de-al 5 lea sezon al competiției culinare, Mama mea gătește mai bine, în fiecare zi a săptămânii – de luni până duminică – începând cu ora 19.30.

Din 4 septembrie, de la ora 19.30, începe cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira. Reîntorși cu forțe proaspete din vacanță, atât Valentin Sanfira cât și maestrul Horia Vîrlan sunt gata să înceapă un sezon plin de surprize pentru telespectatorii Prima TV.

„De abia așteptam să mă întorc pe platourile de filmare pentru că suntem déjà o mare familie aici. Începem un nou sezon cu noi provocări, avem niște mici surprize pentru telespectatori, așa cum sunt momentele din culise si altele pe care vă las să le descoperiți voi”, spune Valentin Sanfira, gazda concurenților în fiecare seară la Prima TV în emisiunea Mama mea gătește mai bine.

Mama mea gateste mai bine, sezon 5

Horia Vîrlan ne spune că de abia așteaptă să vadă ce mai gătesc româncele și pentru că îi place să critice, este nerăbdător să le comenteze preparatele. Cunoscutul maestru bucătar mai spune că: „ Mă aștept în noul sezon să văd mame pregătite pentru un concurs care nu este deloc simplu. Vreau să văd echipe determinate și care să facă față presiunii. Și pentru că vrem să facem emisiunea puțin mai colorată, vor fi imagini din culise. Astfel, telespectatorii vor avea ocazia să vadă ce facem în timpul pauzelor: citim, mâncăm sau pur și simplu jucăm table. Cu siguranță vom avea mâncare ba mai bună, ba mai rea, ba mai gustoasă și echipe care se plâng că nu e timp suficient sau echipe care termină mai repede. Vom avea din toate dar cu siguranță vom avea mâncare gătită ca la mama acasă și pe parcursul noului sezon vom vedea care mamă gătește mai bine”

Urmăriți de luni, 4 septembrie, de la ora 19.30, Mama mea gătește mai bine, o competiție sub presiune, difuzată de luni până duminică, la Prima TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *