free download 78 travel guides written by experts

Mall-uri in Cluj Napoca pe care nu trebuie sa le ratezi intr-o sesiune de shopping

Cluj Napoca este unul dintre cele mai mari centre comerciale, dar si economice si turistice din Romania. Orasul este presarat cu zumzetul studentilor care aleg aceasta destinatie datorita cursurilor de calitate, dar si cu numerosi straini care si-au facut din acest loc o a doua casa. Pasionatii de cumparaturi nu duc deloc lipsa de locuri in care pot face acest lucru in Cluj Napoca, oferta de produse fiind variata, iar centrele comerciale fiind dispuse strategic in diferite zone ale orasului.

mall cluj-napoca

Pentru a simplifica munca impatimitilor de shopping, in cele ce urmeaza vor fi prezentate doua mall-uri din Cluj, de interes pentru locuitorii orasului, insa si pentru cei care nu il cunosc foarte bine!

Iulius Mall

Inaugurat in luna noiembrie a anului 2007, Iulius Mall a devenit foarte repede unul dintre cele mai cautate locuri in care oamenii, fie ca sunt localnici, turisti romani sau straini, isi fac cumparaturile zi de zi. Pentru dezvoltarea acestui centru comercial s-au investit aproximativ 80 de milioane de euro, iar in cei peste 20 de ani de cand exista, mall-ul a fost mereu intr-o continua dezvoltare.

Modern, realizat din materiale de calitate, centrul comercial se intinde pe o suprafata de aproximativ 147.000 de metri patrati. Aici exista cateva zeci de magazine – articole copii, articole sport, bijuterii accesorii, cafenele, carte birotica, cosmetice parfumuri, decoratiuni, divertisment, electronice electrocasnice IT, imbracaminte pentru femei si barbati, incaltaminte marochinarie, lenjerie si multe altele- iubitorii de cumparaturi putand gasi toate brandurile pe care si le-ar putea dori.

Cinematograful dispune de 10 sali extrem de bine echipate, dotate cu scaune confortabile si ecrane pe care se proiecteaza in permanenta cele mai noi pelicule din lume. Zona de fast-food reprezinta locul in care oamenii se pot relaxa in timp ce iau masa alaturi de cei dragi, putand apoi sa se opreasca intr-una din cafenelele din incinta mall-ului.

De asemenea, parcarea subterana contine nu mai putin de 2500 de locuri in care soferii isi pot lasa fara nicio grija autoturismele.

VIVO! Cluj-Napoca

Initial, deschis sub numele de Polus Center, in comuna Floresti, chiar langa orasul Cluj Napoca, proiectul constructiei sale a urmarit reproducerea unui oras in miniatura, iar azi este un centru indragit de clujeni, ospitalier si prietenos cu acestia. De astfel, in momentul actual VIVO! Cluj-Napoca este cel mai mare shopping center construit cu un singur nivel din tara.

Persoanele pasionate de shopping pot gasi aici branduri indragite, precum Zara, Bershka, Carrefour, Decathlon si multe altele, putand sa achizitioneze de la produse alimentare, la incaltaminte, genti, bijuterii, accesorii, carti, papetarie, electrocasnice, articole pentru copii, articole sportive si multe altele. Bineinteles, VIVO ofera si numeroase oportunitati de relaxare: vizionarea unui film, servirea mesei sau doar a unei cafele.

Mersul la cumparaturi poate fi placut, dar totodata si obositor. De aceea, nimeni nu merita sa plece acasa cu tramvaiul, cu sacosele pline. O optiune ideala pentru cei care nu detin un autoturism este ca pur si simplu sa apeleze la serviciul de inchiriere masini, de la VAG24, de exemplu, macar pentru zilele in care decid sa plece la cumparaturi si isi doresc sa poata calatori confortabil, simplu si rapid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *