Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Malina Titirez, noul Client Service Director al agentiei Exact Cercetare&Consultanta

Mălina Titirez este, începând cu luna martie 2012, noul Client Service Director al agenției de cercetare și consultanță EXACT.

Cu 12 ani de experiență în domeniul cercetării de marketing, Mălina este absolventă de Sociologie și master în Comunicare și Relații Publice.

“In cei 4 ani de prezenta pe piață, ne-am creat reputația unei agenții foarte apropiate de clienții săi. Considerăm că EXACT este suma clienților săi, iar noi, ca echipă, suntem suma valorii pe care o aduce fiecare coechipier. Prezența  Mălinei alături de noi, în poziție de Client Service Director, înseamnă o echipă EXACT cu valoare multiplicată”, spune Lăcrămioara Login, Managing Director EXACT Cercetare&Consultanță.

În ultimii 8 ani, Mălina Titirez a ocupat poziții de coordonare în cadrul mai multor companii multinaționale: FrieslandCampina România (Research&Business Inteligence Manager), Ursus Breweries (Research Manager), Coca-Cola Company si Coca-Cola Hellenic (Marketing Research Supervisor), în timp ce primii ani de activitate i-a petrecut alături de echipa TNS-CSOP Romania.

“In anii de multinațională pe care i-am acumulat, am avut ocazia să lucrez cu diversi provideri de research, prin urmare cunosc foarte bine piața de research din România, cu tot ce înseamnă aceasta. Am ales să îmi folosesc experiența în cadrul agenției EXACT, unde am găsit o echipă profesionistă, cu viteză de reacție și transparență – calități foarte prețioase în această industrie”, spune Mălina Titirez.

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *