Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Major Office prezinta: “Hallelujah” – nemuritoarea piesa, intr-o interpretare moderna

Major Office a aparut in 2013 si este un proiect care a luat nastere din visurile a trei prieteni. John (chitara si voce), Matei (keyboard) si David (beatbox) s-au cunoscut datorita pasiunii comune pentru muzica, cei trei fiind colegi de scoala dar si concurenti in diverse concursuri de talente.

Se descriu ca fiind trei tineri pozitivi si plini de energie, mereu pusi pe glume si indragostiti de viata, dar si mai mult de muzica.


Originari din Craiova, baietii din Major Office sustin ca muzica este destinul lor, iar alaturi de Roton simt ca isi vor vedea visele transformate in realitate. Le place sa compuna si isi doresc ca muzica pe care o produc sa vorbeasca pentru ei, sa creeze acea legatura cu oamenii prin care vor sti ca au realizat ceva care a rezonat in sufletele ascultatorilor. Vor sa aduca ceva in lume si sa isi lase amprenta in muzica, acesta este scopul lor ca formatie dar si cea mai mare dorinta pentru viitor.

In preajma sarbatorilor de iarna, Major Office a decis sa ofere publicului un cadou muzical sub forma unei piese nemuritoare, dar in interpretarea lor originala.

Despre Craciun, baietii declara ca este una dintre sarbatorile lor favorite, in fiecare an incercand sa-si surprinda prietenii si oamenii dragi cu un cadou muzical. Craciunul face oamenii sa fie mai veseli, mai pozitivi si mai deschisi unii cu ceilalti, istpentru a sustine  idee au pregatit un cover al unei piese nemuritoare.

“Hallelujah” este o piesa a carei popularitate  de-a lungul anilor este absolut covarsitoare. Compusa de legendarului Leonard Cohen in 1984, “Hallelujah” este indiscutabil una dintre cele mai populare piese din lume.

Despre piesa, baietii declara: “O piesa cu un mesaj extraordinar despre firea si slabiciunile oamenilor, care ne duce cu mult timp in urma, fiind conceputa din relatari biblice. O piesa pentru care extrem de multi artisti cu care am crescut si-au exprimat dragostea cantand-o si dandu-i o interpretare personala. Ne-am dorit mult sa ne alaturam lor, si sa ne oferim satisfactia de a o canta, mai ales in prag de sarbatori.”

Music & Lyrics: Cohen, Leonard. Published by: Sony/ATV Songs LLC. (C)& (P) 2016 ROTON MUSIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *