Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Maine, “Supermodels by Catalin Botezatu” isi va desemna marele castigator

Catalin Botezatu, la testul final al elevilor sai: "V-am simtit ca fiind copiii mei!"

Vineri, de la ora 23:00, "Supermodels by Catalin Botezatu" isi va desemna marele castigator! Drumul pana in finala a fost presarat cu probe dificile, dar si spectaculoase pentru concurentii dorniti sa isi adjudece titlul de Supermodel. De-a lungul show-ului, Goga Joan, Liana Coman, Andrada Florina Statie, Gabriela Prisacariu si Catalin Bucur au trecut prin incercari foarte dificile, au pozat in conditii uneori extreme, la temperature foarte joase, in rapel, pe cladiri, in cimitir, de la inaltimea picioroangelor sau captivi intr-un balon urias in rostogolire. Si-au invins cele mai puternice temeri, prejudecati, au trait in aceeasi casa, alaturi de competitorii lor, au dezvoltat aliante, au gafat in incercarile lor, sau, dimpotriva, au iesit basma curata din situatii limita.

La capatul celor aproape 3 luni parcurse sub indrumarea lui Catalin Botezatu, cei cinci finalisti vor da ultima batalie in fata unui juriu pretentios, caruia i se adauga doi membri de peste hotare, reprezentanti ai unei prestigioase agentii de moda din Paris.

"Ati ajuns in marea finala. Sunteti cei mai buni! Va rog sa va concentrati si sa demonstrati ca nimic nu a fost in zadar de-a lungul acestor experiente in care v-am simtit ca fiind copiii mei", le-a spus Catalin Botezatu, emotionat, elevilor sai. Acestia, la randul lor, isi vor demonstra abilitatile de model sub imperiul unor emotii uriase. Pe de o parte, ii astepta proba finala, pe de alta parte, despartirea de mentorul lor.

Cine a fost desemnat Supermodelul anului veti putea afla maine seara, urmarind de la ora 23:00, la Kanal D, finala "Supermodels by Catalin Botezatu".

Bucuresti, 23.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *