free download 78 travel guides written by experts

Maine seara, premiera Next Top Model, la Antena 1

Joi seară, de la 20.20 are loc premiera show-ului Next Top Model by Cătălin Botezatu. Un format internaţional de succes, Next Top Model îşi propune să decopere, să testeze şi să susţină tinere care doresc să pătrundă în fascinanta lume a modelingului.

Creat de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15 lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător. Showul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format în ţară, România are acum ocazia să dovedească faptul că în ceea ce priveşte frumuseţea are un cuvânt important de spus pe toate meridianele.

Pentru statutul de top model, dar mai ales pentru marele premiu – un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modeling din România – se vor lupta la Next Top Model by Cătălin Botezatu 12 fete, alese în urma unui riguros casting desfăşurat în marile oraşe ale ţării. La preselecţia finală au participat Guido Dolci – managerul celei mai importante agentii de modele din lume, cu sedii in peste 20 de ţări şi Olga Calpajiu, manechin internaţional.

Odată intrate în competiţie, concurentele vor fi supuse unui set de probe profesionale, incitante şi uneori extreme, pentru a-şi dovedi talentul şi dedicarea necesare în industria modei. Frumuseţea nu este singura calitate pe care tinerele trebuie să o probeze pentru a deveni următorul top model la României. Depotrivă stau seriozitatea, spontaneitatea, ambiţia, inteligenţa pentru că fetele nu trebuie să se facă remarcate doar pe podium, ci şi la şedinţe foto, emisiuni tv sau evenimente.

Ele nu vor fi însă singure în această competiţie. Cătălin Botezatu va fi cel care le va îndruma şi le va urmări evolutia în toate etapele antrenamentelor specifice, ca preşedinte al juriului şi celebru designer vestimentar. Mirela Vescan – make up artist, Liviu Ionescu – creatorul si motorul clebrei agentii MRA, Gabriel Hennessey – fotograf şi Laurent Tourette- hair stylist internaţional vor descoperi alături de Botezatu viitorul model de succes.

Show-ul va fi spectaculos, iar telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura împreună cu cele 12 concurente de locaţii luxuriante, şedinţe foto inedite, prezentări de modă în marile capitale ale lumii sau invitaţi deosebiţi. Filmările au început deja, iar tinerele concurente au filmat în Egipt şi Laponia.

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *