free download 78 travel guides written by experts

Maine seara, de la 20.00, Cosmin Selesi arbitreaza derby-ul Romania-Olanda, intr-o editie speciala

FamiliaDA

Marţi seara, înainte de marele derby al grupei România – Olanda transmis de Antena 1, Cosmin Seleşi arbitreazã o super confruntare în platoul FamiliaDA. Suporterii români le-au dat întâlnire olandezilor de la ora 20:00, într-o ediţie specialã a quiz show-ului FamiliaDA, numai la Antena 1! Imediat dupã ediţia specialã FamiliaDA, românii sunt invitaţi sã rãmânã aproape de Antena 1, pentru cã de la ora 21 începe România – Olanda!

Echipa celui mai longeviv şi haios family-quiz din lume, FamiliaDA, le-a pregãtit telespectatorilor o ediţie cu totul şi cu totul specialã, înainte de marele derby România – Olanda. Cei mai antrenaţi suporteri români le dau întâlnire unor olandezi veritabili şi mutã disputa din teren, într-un platou de televiziune.

Pe lângã probele cu care ne-au obişnuit deja, echipa FamiliaDA le-a pregãtit jucãtorilor şi o probã sportivã specialã, pentru a stabili, o datã în plus, care echipã este mai talentatã. Imediat dupã ediţia specialã FamiliaDA, românii sunt invitaţi sã rãmânã aproape de Antena 1, pentru cã de la ora 21 începe România – Olanda! Hotarati! Puternici! Concentrati! Uniti! Toata Romania, o singura echipa! Jucãm împreunã Meciul Meciurilor numai la Antena 1!

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *