Kinodiseea

Maine, la ROMEXPO, se deschide KIDEX

cel mai vesel si mai animat targ pentru copii!

Incepand de maine, 31 mai, va asteptam cu mic cu mare, la Romexpo, la cea de-a IV-a editie a targului pentru copii KIDEX!

Pe parcursul celor cinci zile, firmele participante la KIDEX 2006 vor prezenta produse si servicii  pentru ingrijirea sanatatii, centre de pregatire pentru nastere, centre de recuperare dupa nastere, vestimentatie pentru gravide, articole de imbracaminte pentru copii, puericultura mare si mica, agentii baby-sitting, alimente, jocuri si jucarii, firme de asigurari, mobilier si accesorii (decoratiuni) pentru camera copilului, presa pentru copii, spatii de joaca, magazine on-line, gradinite etc.

Totodata, medici specialisti in neonatologie, psihologi si psihoterapeuti vor sustine numeroase seminarii si prezentari cu scopul de a  raspunde nevoii de informare a viitoarelor si tinerelor mamici in materie de nastere, crestere si educare a copilului. Printre temele tratate se numara: Conduita in timpul travaliului si nasterii, Nasterea in apa, Alaptarea si rolul ei in dezvoltarea ulterioara a copilului, Gimnastica gravidei si exercitiile de respiratie, rol estential in pregatirea pentru nastere, Programul de vaccinari –alternative de vaccinare etc.

La targ, copiii se vor intalni si cu personajele de poveste preferate,  cu scamatori, jongleri si actori, vor putea participa la prezentari de moda dedicate special acestora, la spectacole si concursuri.

Nu in ultimul rand, copiii cu varsta peste 2 ani sunt invitati sa-si etaleze talentele de conducatori auto si sa invete normele rutiere la cursul de conducere “Invatam sa circulam cu FEBER!” organizat de catre echipa KIDEX impreuna cu Loris Baby’s Land.

Va asteptam sa fiti prezenti la cel mai vesel si mai animat targ pentru copii – KIDEX – editia de vara.

Program de vizitare:
–   Miercuri – Sambata (31 mai – 03 iunie 2006) – intre orele 11.00 – 20.00
–   Duminica (04 iunie 2006) – intre orele 11.00 – 18.00
Pentru a afla mai multe informatii referitoare la KIDEX va invitam sa accesati site-ul www.kidex.ro sau sa ne contactati la numarele de telefon: 021/ 202.57.45 / 54.

Bucuresti, 30.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *