free download 78 travel guides written by experts

Maine incepe oficial constructia primului circuit profesionist din Romania

Oficialii Motorpark Romania si organizatorii Dunlop Romanian Superbike 2012 anunta deschiderea oficiala a lucrarilor la primul circuit profesionist de viteza din Romania.

Circuitul va fi amplasat in vecinatatea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti. Motorpark Romania va avea 4100m lungime cu o linie dreapta de 700m , o latime de 12m si o configuratie ce va permite desfasurarea atat de curse moto cat si auto. Circuitul va asigura toate serviciile necesare unei bune desfasurari a competitiilor sportive dar si a activitatilor de agrement si va dispune de centru de presa, centru medical, boxe la standarde de Formula1, restaurant, benzinarie, service si scoala de pilotaj.

Pentru finalizarea lucrarilor este necesara o investitie totala ce se va ridica la peste 7 milioane de euro.

Durata constructiei intregului ansamblu este de doi ani, terminarea constructiei pistei fiind preconizata pana la sfarsitul acestui an. Fiind optimisti in ceea ce priveste finalizarea pistei pana la sfarsitul acestui an, organizatorii Dunlop Romanian Superbike au stabilit deja desfasurarea unei etape test pe acest circuit, programata pentru aceasta toamna.

De asemenea, organizatorii DUNLOP RoSBK au incheiat un contract pentru urmatorii 3 ani cu Motorpark Romania, acesta fiind primul circuit din Romania care se ridica la standardele cerute de o competitie profesionista de motociclism viteza.

La deschiderea lucrarilor vor lua parte oficialitati locale si reprezentanti ai comunitatii sportive auto si moto.

Desciderea oficiala a lucrarilor va avea loc maine, 6 iunie 2012, la orele 11:00, organizatorii DUNLOP RoSBK punand la dispozitia tuturor celor interesati sa participe mijloace de transport in comun pentru deplasarea din Bucuresti catre Adancata.

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *