Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mâine e o nouă zi

Lori Nelson Spielman
Editura Litera

Brett Bohlinger tocmai și-a pierdut mama.

Ca lucrurile să fie și mai complicate, la citirea testamentului descoperă că, spre deosebire de frații ei, ea nu primește nimic. Deși lucra la firma mamei sale, toate acțiunile mamei îi revin nurorii acesteia, Catherine.

Există un să o scrisoare interesantă care este citită, la cererea mamei, atunci când este citit și testamentul.

În scrisoare, mama pare că îi vorbește ca și când s-ar afla în cameră.

 Mâine e o nouă zi

Mare este surpriza la lui Brett când descoperă că mama ei recuperate din coșul de gunoi o listă cu lucrurile pe care Brett dorea să le fac atunci când va fi mare. Lista a fost scrisă la 14 ani, iar mama ei a tăiat toate obiectivele pe care Brett le-a atins între timp.

Pe listă mai sunt 10 lucruri de făcut. Notarul îi spune că de îndată ce va realiza câte un lucru din listă, va primi un plic. Iar la final, un plic care conține Moștenirea ei.

Există însă și un termen-limită: cel puțin un țel trebuie să fie atins până la sfârșitul respectivei luni, iar toate cele 10 obiective trebuie îndeplinite în decurs de un an.

Va dori Brett să își transforme visele adolescentine în realitate? Ținând cont că unul dintre obiectivele ei era să aibă un copil, va reuși să facă tot de pe listă în doar un an?

Va afla care este moștenirea ei și de ce a ales mama ei această încercare pentru ea?

Mâine e o nouă zi este o carte despre iubire, despre visuri care nu ar trebui lăsate deoparte, este o poveste despre speranță și despre a-ți găsi locul în lume. Mai presus de toate, este o carte despre fericire și mulți s-ar putea să se regăsească în această poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *