Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mai sunt două zile până la Gala PR Awards

Juriul internaţional Romanian PR Awards anunţă mâine câștigătorii celei de-a XIV-a ediţie a competiţiei, care va avea loc miercuri, 23 noiembrie, la hotelul Marriot din Capitală. Proiectele înscrise în concurs au fost jurizate de personalități internaționale de top, din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Franţa, Polonia, Ungaria şi România.

Printre proiectele care au fost nominalizate se află campania Renașterea sportului nobil realizată de agenția de PR și Branding personal, Tudor Communication, împreună cu Federația Ecvestră Română. Campania Renașterea sportului nobil (evenimentul – Balcaniada de echitație) a fost nominalizată la categoria Sports & Entertaiment.

“Pentru noi este deja un câștig să fim nominalizați la cea mai prestigioasă competiție de specialitate la nivel național – PR Award. Este primul an în care ne înscriem la un concurs și ne bucurăm că rezultatele noastre sunt recunoscute. Acest lucru ne motivează și ne încurajează să fim tot mai buni în ceea ce facem. Balcaniada este un proiect de suflet, în care am dovedit că prin storytelling-ul realizat de o echipă fantastică, suntem o forță media”, a declarat Mihaela Raluca Tudor, Managing Partner al Tudor Communication.

Balcaniada Ecvestră este cel mai mare eveniment sportiv pentru profesioniştii din Balcani. La scară internaţională, se poziţionează  imediat după Jocurile Olimpice, World Equestrian Games şi Campionatele Continentale.

„Nominalizarea campaniei de PR şi Comunicare “Renaşterea sportului nobil în România”, la Romanian PR Awards ne onorează. Au fost peste 300 de proiecte înscrise în competiţie, iar lista scurtă la categoria Sport & Entertainment se reduce la 9.

Campania de promovare a însemnat peste 200 de apariţii în media: tv, online şi print. Felicit echipa de PR, TUDOR Communication, pentru reuşită. Preţuiesc fiecare sportiv şi membru al echipei care s-a implicat şi se implică pentru a duce acest sport acolo unde îi este locul. Indiferent de rezultatul de pe 23 noiembrie, când se vor decerna premiile, pentru noi, cei din lumea sportului ecvestru, această nominalizare este, oricum, o reuşită”, a spus Vlad Bontea, preşedintele Federaţiei Ecvestre Române.

România a organizat anul acesta Balcaniada după 15 ani de absenţă. Evenimentul a avut loc la Clubul Regatul Cailor din Vaarlam, Adunaţii Copăceni – Giurgiu, în perioada 1- 4  septembrie. La eveniment au fost prezente peste 10 mii de persoane. Este un record absolut pentru o competiţie ecvestră, unde numărul înregistrat de participanţi nu depăşea până la acel moment câteva sute de persoane. Atmosfera din public a fost fantastică, iar sportivii au fost impresionaţi de o prezenţă atât de mare de susținători. De obicei, în sport, se spune că publicul are un rol hotărâtor în obţinerea rezultatelor. Sportivii care au reprezentat România au obţinut 7 medalii dintre care 3 de aur, 3 de argint şi una de bronz. Printre ele, medalii de aur pe echipe, la seniori, după 25 de ani.

Sportivilor medaliați le-au fost recunoscute meritele într-o ceremonie oficială la Camera Deputaților. Preşedintele Federaţiilor Ţărilor Balcanice, Kroum Rachkov, a adresat o scrisoare Federaţiei Ecvestre Române prin care şi-a manifestat admiraţia faţă de eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *