free download 78 travel guides written by experts

Mai sunt doar 7 zile de inscrieri in Tabara de Muzica Boem Club 2015

Boem ClubA inceput ultima saptamana de inscrieri in Tabara de Muzica Boem Club, care va avea loc in perioada 2-14 august 2015, la Bran, Vila Alisa *** (Saptamana 1: Duminica, 2 August – Sambata, 8 august;

Saptamana 2: Sambata, 8 august – Vineri, 14 august). Ultima zi de inscrieri este luni, 20 iulie 2015.

Pentru orice copil o tabara inseamna ‪recreere‬, ‪vizite‬ la obiective turistice noi, ‪drumetii‬, ‪jocuri‬! In Tabara tematica Boem Club, pe langa toate acestea, copilul tau va putea intra in lumea ‪pianului‬, a ‪chitarei‬/a ‪viorii‬ si a cantatului cu vocea.
In Tabara de Muzica Boem Club, copiii cu varste intre 7-17 ani au posibilitatea sa invete sa cante la pian, chitara/vioara si din voce. Se va lucra pe grupe de varsta apropiate, iar activitatile muzicale vor fi imbinate cu activitati recreative, drumetii si vizite la obiective turistice din apropiere. In tabara vor participa psihologi scolari cu experienta in organizarea de tabere si profesori de muzica absolventi de conservator.

In Tabara de Muzica Boem Club se pot inscrie atat cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club de la oricare sediu, cat si copii din afara scolii din Bucuresti sau din alte orase ale tarii, in limita locurilor disponibile.

Participantii vor petrece o saptamana intr-un mediu placut, cu toate facilitatile de cazare ale unei pensiuni de 3 stele, intr-o atmosfera relaxanta si educativa, dar in acelasi timp antrenanta datorita activitatilor de grup. Copiii vor fi coordonati de o echipa de 9 persoane, asigurandu-se astfel monitorizarea unui adult pentru circa 4 participanti.

Scoala de Muzica Boem Club asigura in cadrul Taberei de Muzica urmatoarele:

• Transport dus-intors cu plecare din Bucuresti
• Cazare 6 nopti in pensiune cu circuit inchis, standard 3 stele in camere de 2 si 3 locuri
• Mic dejun, pranz, cina + 1 gustare (meniul zilnic va fi transmis anterior desfasurarii taberei, pe e-mail, parintilor)
• Ateliere de grup de pian, chitara/vioara, canto
• Petrecere tematica
• Concursuri pe tema muzicala
• Activitati recreative in aer liber
• Drumetii la obiectivele turistice din zona
• Profesori absolventi de Conservator si monitori pentru organizarea activitatilor
• Psihologi scolari
• Asistenta medicala (daca este cazul)
• Echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor muzicale si de Aventura

Tabara de Muzica Boem Club 2015

Pe langa cele circa 15 ore de activitati muzicale distactive (cate aprox. 3 ore si jumatate de vioara, chitara, pian, canto), sustinute de catre profesionisti, copiii vor avea in program 6 ore de activitati de dezvoltare muzicala, 1 ora de dictie, 1 ora de miscare scenica, 1 ora recunoastere de genuri muzicale, 1 ora recunoastere de instrumente muzicale, 1 concurs de ritm si 1 concurs pe teme muzicale.

Bucuresti, 14.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *