Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mai sunt 8 zile pana la Startul Maratonului Fagetului

Chiar si piloti de la Napoca Rally Academy se pregatesc intens pentru acest Start, ei vor fi prezenti cu masina de curse a pilotului Bogdan Marisca.

Pe langa ei vor mai fi prezenti: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj care ne vor prezenta mijloacele lor de salvare si descarcerare in caz de accident, pentru a ne simtii in siguranta unitatea de Jandarmerie Judeteana Cluj Alexandru Vaida Voevod ne va prezenta mijloacele lor din dotare si interventie pentru siguranta cetatanului.

Pentru prima oara in Romania un concurs de ciclism MTB va fi monitorizat prin GPR, sistemul a fost dezvoltat si pus la dispozitia noastra de catre firma Arobs din Cluj Napoca. Ce inseamna aceasta monitorizare? O parte din ciclisti vor purta un locator Smilo care in timp real ne va furniza informatii cu coordonatele gps ale ciclistului, astfel la linia de start/finish vom putea urmari pe harta traseului unde se afla acel concurent.

Startul Maratonului va avea loc in data de: 29 Aprilie, ora; 11:00 din centrul comercial Polus Center Cluj.

Traseele sunt de 30 km si 70 km si sunt concepute in asa fel incat cu un pic de antrenament se pot parcurge cu bicicleta in intregime – impartite pe categorii de varsta, sex – sunt gandite atat pentru amatori cat si pentru profesionisti pe masura – astfel incat toti concurentii sa poata gusta din plin placerea de-a pedala. Pe langa descoperirea frumusetilor pitoresti ale acestei zone, dorim sa dezvoltam ciclismul montan. Traseele strabat dealurile, vaile, cursurile de apa, padurile din zona Cluj.

Invitat special Blazso Marton castigatorul Top maratonului Ungariei, multimplu Campion National, el a mai concurat la maratoane din Romania (Maros Bike Maraton), el revine in Romania deoarece este fascinat de relieful tarii noastre.

Inscrieri la Maraton: www.clujulpedaleaza.ro.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *