metalshow

Mai sunt 6 zile! Noii chefi de la MasterChef vor juriza filozofi,

arhitecti, antreprenori sau scamatori

Mai sunt 6 zile, iar cea mai așteptată competiție culinară din România se întoarce în casele românilor cu un nou sezon. Cel mai puternic cooking show din România va beneficia de un aer de noutate cu multe elemente surprinzătoare.

Telespectatorii vor păși în magia bucătăriei MasterChef, iar aici vor fi așteptați de noii membri ai juriului și de nenumărați concurenți talentați, supuși la probe inedite.

Pasiunea fără limite pentru mâncare i-a adus pe cei mai talentați români în cursa pentru trofeul MasterChef. De la gospodine, care au urmat îndemnul familiilor de a participa la show, florari, scamatori și până la filozofi, arhitecți de top, antreprenori, dar și persoane pe care cu greu le-ai fi văzut într-o bucătărie, cu toții și-au luat inima în dinți și s-au înscris în cea mai dură competiție culinară din România.

Rând pe rând, ei vor sta în fața exigentului juriu format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA și Chef Adrian Hădean. „Cei trei jurați ne-au impresionat nu doar prin faptul că au în spate cariere foarte solide, dar și pentru că am văzut că se completează perfect, deși au personalități diferite, fiecare aduce în emisiune o voce distinctă. FOA vine cu creativitate și cu o nebunie frumoasă, Adrian Hădean aduce rafinament și un umor fin, iar Patrizia este adorabilă, necruțătoare, explozivă și surprinzătoare. Toți trei au în comun pasiunea pentru gătit, dusă la nivel de performanță”, afirmă Monica Senchiu, producătorul MasterChef România.

O parte din probele sezonului 5 vor fi cu totul surprinzătoare atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Concurenții vor găti în mai multe locuri neașteptate și frumoase, zone care vorbesc de la sine despre bogăția culinară a țării noastre. De-a lungul sezonului, acestora le va fi pusă la grea încercare rezistența și vor trebui să demontreze că pot ajunge până în finală.

„Dacă am compara formatul MasterChef cu o piesă muzicală, de această dată ea va fi interpretată de alți oameni, motiv pentru care, cu siguranța, va suna altfel”, adaugă Monica Senchiu cu privire la schimbările anuntațe în cadrul show-ului.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *