free download 78 travel guides written by experts

Mai sunt 2 zile pana la Drift Grand Prix, cel mai mare eveniment auto gazduit de Romania

In acest week-end, pe circuitul stradal de la Casa Poporului, se intalnesc cei mai buni Campioni din Europa, alaturi de peste 200 de masini modificate

In week-endul 21-23 octombrie 2011, are loc la Bucuresti, pe circuitul stradal de la Casa Poporului, Drift Grand Prix of Romania – cea mai mare competitie de motorsport din Europa! Peste 50 de piloti din 14 tari, Campioni Nationali si Campioni ai Europei, elita sporturilor cu motor, se aduna la Bucuresti pentru un regal de sport extrem cum nu s-a mai vazut vreodata.

Campionul European, Campionul Irlandei, Campionul Finlandei, Campionul Poloniei, Campionul Germaniei, alaturi de piloti profesionisti de renume din toate colturile continentului, dar si din Romania, vor face mega-spectacol la Drift Grand Prix of Romania!

Alaturi de cei mai tari piloti din 14 tari se vor lupta cot la cot si doua drifterite: Ramona Rusu din Romania si Nikolett Szanto din Ungaria. Nikolett Szanto este prima femeie-pilot profesionista din Europa, dar si prima care a reusit sa castige o etapa de campionat european profesionist, surclasand zeci de piloti-barbati! Mai mult, a fost si desemnata drept cea mai sexy drifterita din lume!

Drift Grand Prix in cifre
– pe circuitul de la Casa Poporului se vor aduna piloti din 14 tari
– in jur de 50 de piloti de top, cu masini special modificate se vor lupta pentru titlu
– o masina speciala de drift poate costa chiar si 100.000 de Euro
– cele mai puternice masini participante au chiar si 800cp, mai mult decat orice Ferrari
– in cursul unui eveniment de drift, se sparg peste 300 de perechi de anvelope
– 150 de masini modificate: styling, car-audio, off-road, painting

Expozitie cu 150 de masini modificate, la Drift Grand Prix

In cadrul competitiei de drift, va fi si un show de tuning, cea mai mare din Romania de pana acum. Masini cu styling, motoare modificate, painting, car-audio si off-road, vor fi expuse in zona speciala de expozitie. Vor fi si multe masini prezentate in premiera in Romania, care nu au mai fost admirate in public pana acum!

La expozitia de masini tunate vor fi prezente exponate ce au modificari si imbunatatiri care costa chiar si de 3 ori pretul initial de achizitie a masinii.

Masinile de car-audio pot atinge un nivel al sunetului de 155 de decibeli, mult mai tare decat un avion cu reactie care decoleaza. Acesta scoate doar 127 de decibeli. Pe intelesul tuturor, la o asemenea presiune acustica, orice vietate, inclusiv omul, va face comotie cerebrala in interiorul masinii!

Cascadorii, Stunt-Ride, Vali Porcisteanu si masini ECO

Iubitorii de masini si motociclete se vor putea delecta cu cascadorii realizate de Terry Grant, cel mai bun cascador din Europa cu masina. El reuseste sa schimbe roata la masina in mers! Mai mult, va veni si celebrul stunt-rider Raptowny, care va face show cu motocicleta, pe o roata, pe doua, prin flacari, prin aer, peste tot!

O surpriza de proportii pentru iubitorii de raliuri din Romania! Campionul National de Raliuri al Romaniei, Valentin Porcisteanu, va veni si el la Drift Grand Prix pentru a face o demonstratie cu adevarat profesionista. Demonstratia pentru public va fi oferita de Prista Oil, sponsorul campionului.

La Drift Grand Prix se va desfasura si o parada cu masini electrice si hibride, moment realizat impreuna cu Ministerul Mediului. Desi mai putin populare, masinile electrice reprezinta viitorul industriei auto.

Drift Grand Prix of Romania are loc in acest week-end, la Bucuresti,
pe circuitul de la Casa Poporului

Vineri incepand cu ora 16 este deschiderea oficiala, unde accesul publicului este GRATUIT!

Sambata 22 octombrie si duminica 23 octombrie, programul este intre orele 10-22.

Pret bilet: incepand de la 10 lei/persoana.
Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de parinti, au acces gratuit.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *