Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mai puțin de o săptămână până la premiera primăverii pe AXN

Serialul american “Carter”: premiera marți, 10 aprilie, la 22:00

AXN prezintă în această primăvară, din 10 aprilie, un nou serial original Sony Pictures Television: Carter, în fiecare marți, la 22:00.

Cea mai importantă producție difuzată de televiziunea AXN în acest sezon, noul serial de 10 episoade urmărește povestea celui mai faimos prezentator de la Hollywood în încercarea sa de a deveni un detectiv adevărat, în orașul natal.

“Când am citit prima dată scenariul, pur și simplu m-a făcut să râd – erau foarte multe glume bune, un umor de situație fantastic – dintr-o dată Hollywood-ul se mută într-un oraș mic. A fost o experiență incredibilă pentru mine să lucrez la această producție și sper că și telespectatorii se vor bucura de aventurile lui Carter.” spune actorul american Jerry O’Connell despre ce l-a atras pentru prima oară la serial, într-un interviu pentru Sony Pictures Television.

Carter S1, Jerry, Sydney, Kristian 1674

Jerry O’Connell interpretează rolul lui Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în fața camerelor de filmare, care îl transformă într-o țintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză și să revină în orășelul natal din Canada.

Întors acasă, Carter se apropie din nou de cei mai buni prieteni din copilărie: Sam (Sydney Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roti și veteran. Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood, și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

“Sufletul acestui serial îl reprezină relația dintre Carter, Sam și Dave. Sunt scene în care suntem doar noi trei, este atât de funny, cumva simțim că nu depunem niciun efort, se întâmplă pur și simplu – este foarte ușor pentru un actor să lucreze cu Sydney și Kristian, pentru că te susțin necondiționat. Avem o chimie în această formulă și asta se vede pe micul ecran. Sunt convins că telespectatorilor le va plăcea să ne vadă în această ipostază.”, mai adaugă O’Connell.

Jerry O’Connell și-a început cariera de actor la vârsta de 11 ani, când l-a înterpretat pe “Vern Tessio” în clasicul film al lui Rob Reiner, “Prietenie” (Stand by Me). Binecunoscut publicului pentru rolul lui Frank Cushman din Jerry Maguire, Jerry O’Connell este și producător al serialului Carter.

Urmăriți trailer-ul serialului:

Mesajul lui Jerry O’Connell pentru telespectatorii din România:

Despre personajul Harley Carter (interpretat de Jerry O’Connell)

Carismatic, inteligent dar și un pic răsfăţat de faima și averea sa, Harley poate să iasă din orice situaţie cu șarm. Harley a fost crescut de cei care aveau grijă de casă după dispariţia mamei sale. Această tragedie, peste care a trecut cu greu, nu i-a afectat relaţiile, personalitatea jovială sau generozitatea. Înzestrat cu o memorie perfectă, are abilităţi native de detectiv, dar trebuie să depună mult efort pentru a o demonstra.

Harley a ajuns la un punct de cotitură în viața sa, dupa atâția ani petrecuți la Hollywood. Își dorește să demonstreze că e mai mult decât un chip frumos – vrea să arate lumii întregi nu doar că joacă rolul unui detectiv la TV, ci că este în stare să rezolve crime adevărate. Inclusiv să afle adevărul despre dispariția mamei sale, un mister care îl bântuie de 25 de ani.

Harley nutrește o dragoste profundă faţă de cei mai buni prieteni, Sam Shaw și Dave Leigh. Mai mult, le este loial iar reluarea legăturii cu aceștia este extrem de importantă pentru el, fiind parte din planul său pentru a se reîntoarce la cine era în trecut. Harley este divizat între entuziasmul pe care îl experimentează în noul său rol ca Detectiv Consultant în cadrul poliţiei din orașul natal și dorinţa de a se reîntoarce la faima și averea de la Hollywood. Chiar dacă show-ul său TV este locul unde el joacă o versiune a ceea ce el crede că este. Pe parcursul sezonului, vom urmări lupta continuă a personajului în încercarea de a împăca cele două lumi, implicit cele două vieţi – cea din Bishop și cea din Los Angeles.

Sam Shaw (interpretată de Sydney Poitier)

Fost ofiţer militar, Sam Shaw s-a întors în orașul natal, Bishop, pentru a avea grijă de mama sa bolnavă. Se alătură poliţiei locale și, foarte curând, avansează în poziţia de detectiv. Sam este cea mai veche, dar și cea mai apropiată prietenă a lui Harley. A fost acolo în toate momentele importante din viaţa lui. Drumurile lor s-au despărţit pentru o perioadă, când Harley era în voga, cât și în perioada mariajului său. Acum, că acesta s-a întors, se pare că lucrurule nu s-au schimbat. Încă din copilărie a existat o atracţie între cei doi iar acea flacără încă există. Dar amândoi sunt îngroziţi de a trece barierele prieteniei, din frica de a pierde ceea ce au în prezent. Poate că la un moment dat planetele se vor alinia. Dură, inteligentă și focusată, Sam este pilonul grupului.

Dave Leigh (interpretat de Kristian Bruun)

Dave este sarcasticul grupului. Este proprietarul unei rulote drăguţe cu cafea – the “Perk and Park”. Dave a suferit cel mai mult în urma mutării lui Harley la Los Angeles. După o rană la genunchi care i-a pus capăt carierei de fotbalist profesionist, Dave a avut o perioadă în care a fost dependent de analgezice, cunoscută ca “perioada neagră”. Dave este puţin supărat pe Harley pentru viaţa minunată de la Hollywood, dar și pentru că acesta a denumit un personaj din show-ul “Call Carter” după el – Dave. Nici relaţia cu Sam nu a fost una dintre cele mai bune în toţi acești ani – ea era de partea legii, el fiind de partea cealaltă. Mai mult, cei doi au fost foarte distanţi până la reîntoarcerea lui Harley în oraș. Dave este îngrijorat că lucrurile vor reveni în acest punct dacă Harley revine la Hollywwod. Deși nu vrea să recunoască, Dave este cel care are cea mai mare nevoie de sprijinul emoțional al prietenilor, dintre cei trei.

Credit foto: © 2018 Sony Pictures Television

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *