free download 78 travel guides written by experts

Mai puternic decat frica

Marc Levy
Editura Trei

Suzie il convinge pe Shamir sa o invete sa escaladeze munti. Apoi, reuseste sa il faca sa mearga cu ea, in ianuarie, pe Mont Blanc. Din pacate are loc un accident si, in final, Shamir pune viata lui Suzie mai presus de a sa.

Cateva luni mai tarziu, Suzie Baker se intalneste la biblioteca cu Andrew Stilman. Acesta este un reporter de investigatii foarte bun care a trecut insa printr-o intamplare nefericita (a fost injunghiat). Parasit de cea cu care spera sa isi petreaca intreaga viata, Andrew isi gaseste alinarea in alcool. Ziarul ii tolereaza o perioada in care nu scrie nimic. Dar totul are o limita.

Suzie avea un motiv anume pentru care se afla pe Mont Blanc. Acolo este epava unui avion la bordul caruia se afla un document ce ar putea dovedi nevinovatia bunicii sale, acuzata ca ar fi dorit sa divulge documente secrete. Acum doreste sa il atraga pe Andrew in investigatia ei – resursele lui i-ar fi de folos.

Dar totul se misca incet. Ea nu-si poate divulga scopul. Este nevoie de ceva manipulare, de seductie si de multa rabdare. Andrew nu poate rezista mult impulsului de a descoperi cine este Suzie Baker si de ce este interesata de acea epava.

Dar sunt cei doi singurii implicati in acest joc al manipularilor? Documentele acelea ar putea face mult rau unor persoane chiar si dupa atata timp. Oare se doreste descoperirea adevarului sau cei doi tineri vor fi impiedicati sa isi duca la bun sfarsit „misiunea”?

Cu un suspans bine dozat, cu personaje interesante, bine create, cu rasturnari de situatie si cu o intriga actuala, „mai puternic decat frica” este un roman din seria Marc Levy – cel mai citit autor francez contemporan – de citit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *