free download 78 travel guides written by experts

MAI multe surprize pentru copii in acest weekend, in AFI Palace Cotroceni

În perioada 30 mai – 1 iunie, AFI Palace Cotroceni a pregătit numeroase surprize pentru cei mici și însoțitorii lor. Vizitatorii vor putea participa la ateliere, spectacole, concerte, momente de dans și concursuri, pentru a încheia Luna lui MAI Mult și pentru a sărbători Ziua Copilului.

În toate cele trei zile, AFI Palace Cotroceni va organiza în parteneriat cu Dremel by Bosch ateliere dedicate copiilor, în care cei mici vor putea realiza decupaje cu stații de traforaj, pirogravuri, gravuri pe farfurii, lumânări sau ghivece și decorațiuni pe rame de fotografii. Toate aceste ateliere vor avea loc în intervalul 10:00 – 18:00, iar micii participanți vor putea câștiga ceasuri, lanterne și multe alte premii speciale. Lucrările realizate în cadrul evenimentului vor fi înscrise, de asemenea, într-un concurs pe Facebook.

Pe 31 mai va avea loc evenimentul „Veniți cu noi în Lumea Copilăriei”, în cadrul programului educațional „Vreau să fiu Olimpic”. Copii din peste 40 de grădinițe din București, Ilfov, Slatina și Constanța vor susține, între 16:30 – 19:30, momente artistice ce vor fi premiate inclusiv cu locuri la Tabăra Olimpicilor.

De Ziua Copilului, de la ora 10:00, începe programul de 1 iunie:
– 10:00 – 18:00: atelierele Dremel își așteaptă în continuare micii meșteșugari;
– 10:00 – 18:00: lângă patinoar va fi realizat un desen gigantic cu ajutorul copiilor din AFI Palace Cotroceni, cu sprijinul HHC România, în cadrul proiectului „Colorează-le copilăria”. Desenul va conține o schiță alb-negru a unui copil, simbolizând viața copiilor abandonați. Schița va fi înconjurată de desene colorate, care vor reliefa ce poate aduce HHC prin activitatea sa: culoare, optimism și încredere;
– 11:00 – 12:00: Centrul Educațional Creartes Land va susține un program artistic adresat copiilor, compus din piese cântate de un grup vocal, solo-uri și scenete;
– 12:00 – 16:00: Mouzenidis Travel va încânta trecătorii cu o serie de momente artistice pregătite pentru această zi specială:
         o dansuri grecești ale ansamblului Uniunii Elene;
         o Ansamblul Grailu Armanesc va prezenta dansuri makedonene;
         o Diana Stoica și Denisa Pârvu, câștigătoarele locurilor 2 și 3 în cadrul Festivalului Paradise Holiday din Salonic (Grecia), vor susține un spectacol de muzică și dans de-a dreptul impresionante;
         o Ansamblul Magic Star, sub îndrumarea instructorului Ianula Zardova, va prezenta o serie de dansuri moderne. Dansurile vor fi susținute de către Alexandru Pârvu și Bianca Stan, Trupa Artkor Dance 1 (câștigătoarea cupei Bonito Dance) și Trupa Artkor Dance 2, formată din 20 de copii care vor dansa pe un colaj de melodii latino de renume;
– 16:00- 17:00: Echipa Puranima va susține spectacolul cu păpuși Rolling Strings.

Pe tot parcursul zilei, mascotele DO și MO ale DOMO vor invita toți copiii la joacă, iar părinții vor avea ocazia să rămână cu această amintire primind o fotografie înrămată cu cei mici.

În tot acest timp, cei prezenți în AFI Palace Cotroceni vor putea să se bucure de ultimele zile ale Săptămânii Mai Mult, vizitând zonele de răsfăț pentru doamne și domnișoare și spațiile de gaming pentru bărbați. Până la finalul lunii mai, acestea vor putea testa produse cosmetice și beneficia gratuit de sesiuni de make-up, realizate în colaborare cu Sephora, Marionnaud și Yves Rocher. Plafar și L’Occitane vor oferi testări de produse, Centrofarm va pune la dispoziţie şedinţe de instant beauty, iar Sensiblu oferă dermoanalize pentru protecţia solară. În plus, Gett’s Color Bar va realiza gratuit coafuri din împletituri şi salonul Geta Voinea va oferi sesiuni de hairstyling.

În plus, o familie norocoasă încă poate câștiga o excursie pentru doi adulți și un copil în Grecia, dacă participă la tombola desfășurată în magazinele partenere (Imaginarium, Noriel, SMYK, Okaidi, Next, Big Step, Gymboland, Zorky’s Planet).

Săptămâna MAI Mult finalizează Luna lui MAI Mult din AFI Palace Cotroceni, oferind tuturor clienților beneficii suplimentare și dublându-le sesiunile de shopping cu activări speciale și surprize.

Pentru mai multe informații despre noutățile din AFI Palace Cotroceni puteți accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Bucuresti, 29.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *