metalshow

Mai multe programe la pachet!

Numai de la RCS & RDS

RCS & RDS a inclus în grila de programe postul de televiziune KISS TV. Începând cu 15 noiembrie, acesta este introdus în pachetul Bază al serviciilor RCS şi Digi TV. Postul KISS TV emite pe fosta frecvenţă a TV K-lumea, în urma achiziţionării acesteia de către trustul SBS, în luna septembrie. Tot din această lună, abonaţii serviciului  Digi TV pot urmări un alt post – Playboy TV.

Cu un conţinut mare de muzică, KISS TV este un post nou care se adresează publicului tânăr,  cu preocupări moderne şi planuri îndrăzneţe, se îmbracă după modă şi trendurile vârstei lor, ascultă muzica aflată în topuri la televiziunile şi radiourile care dau tonul în Europa şi în USA. Grila de programe a KISS TV este pe cât de diversă, pe atât de atractivă: serialul celebrului „rapper” englez Ali G –"umoristul genial", "Fresh Top 40", "Kiss Blitz" şi multe altele.

Playboy TV este un canal cu programe ce se adresează numai adulţilor, de aceea va fi integrat în grilă, la partaj cu postul Viasat Explorer, începând cu ora 23.00 în fiecare seară.

Bucuresti, 17.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *