metalshow

Mai multa viteza cu SSD-ul USB 3.0 extern de la Verbatim

Optimizarea stocării de date

Noul SSD(solid-state drive) ultra-subțire extern de 32GB până la 128GB cu interfață USB 3.0, suportă rate de transfer de până la 190MB/sec când este folosit cu un sistem gazdă ce dispune de USB 3.0. Folosind I/O pe 8 canale SSD-ul extern pe USB 3.0 de la Verbatim este proiectat pentru transferuri de date fulgerătoare, transformându-l în soluția ideală pentru operațiuni cu volume mari de date cum ar fi editarea video HD, foto sau accesarea jocurilor de ultimă generație. Acesta este disponibil cu următoarele capacități: 32GB, 64GB și 128GB.

· Ultra-subțire și ușor de cărat
· Capacități de 32GB, 64GB și 128 GB
· Stabilitate mecanică sporită, nu are componente mobile
· Rate de transfer extraordinare ajungând la viteze de citire de 190MB/sec și de scriere de 175MB/sec
· Consum redus de energie și zgomot imperceptibil
· Compatibil cu USB 2.0/1.1

Călit și eficient în consum

Avantajele SSD-urilor sunt bine cunoscute: se folosesc chip-uri de memorie flash semi-conductoare așa că spre deosebire de hard discuri acestea nu au componente mobile. Acest aspect le conferă o stabilitate mecanică sporită și un risc mai mic pentru dezvoltarea de avarii. În plus nu fac zgomot și folosesc foarte puțină energie.

Rate de transfer extraordinar de mari

Noul SSD extern pe USB 3.0 promite un timp de acces scăzut și transfer al datelor foarte rapid. Hard discurile tradiționale sunt compuse literalmente din discuri; trebuie să ajungă la o anumită viteză de rotație pentru a putea fi citite și să mențină această viteză. În lipsa acestor discuri SSD-urile pornesc și citesc informațiile mult mai rapid. Pentru SSD-urile Verbatim acest lucru înseamnă viteze de citire de până la 150MB/sec și de scriere de 60MB/sec pentru unitatea de 32GB, 160MB/sec (citire) și 120MB/sec (scriere) pentru unitatea de 64GB, și 190MB/sec (citire) și 175MB/sec (scriere) pentru cea de 128GB. Unitățile sunt de asemenea compatibile cu porturile USB 2.0/1.1. Având o carcasă subțire și aspră din aluminiu, Verbatim USB 3.0 SSD include o husă cu șnur pentru transportul său și al cablului USB 3.0.

Bucuresti, 28.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *