free download 78 travel guides written by experts

Mai multă plăcere de a conduce – lux inovator în stilul BMW

Un nou concept al mărcii pentru a însoţi ofensiva de modele a constructorului auto premium în segmentul de lux – de la o nouă idenitate vizuală la noi servicii pentru clienţii din acest segment

Bucureşti/München. Ca parte a viitoarei ofensive de modele, BMW a dezvoltat o un nou concept pentru automobilele sale de lux, prin care profilul şi poziţionarea celor mai exclusivi membri din gamă se plasează într-o categorie distinctă de produse. Viitoarele modele BMW Seria 8 şi BMW X7, precum şi BMW i8 şi viitorul BMW i8 Roadster se vor alătura BMW Seria 7 în portofoliul extins al segmentului de lux al mărcii. Identitatea şi atitudinea împărtăşite de modelele de vârf ale BMW se regăsesc în noul design al logo-ului, care combină o versiune alb-negru a rondelei, utilizată în premieră în urmă cu 100 de ani, cu numele companiei, “Bayerische Motoren Werke”, scris în întregime. Noua prezenţă pentru modelele din segmentul de lux va fi prezentată în premieră la Salonul Internaţional Auto de la Frankfurt, în perioada 14-24 septembrie 2017.

Având în vedere estetica sa clasică şi discretă şi numele original al companiei, logo-ul scoate în evidenţă istoria fără egal a BMW. Curajul de a explora soluţii şi concepte autonome şi capacitatea de a face faţă provocărilor, din care să marca să iasă mai puternică, sunt elemente înrădăcinate în istoria BMW. Această abordare – care cuprinde totul, de la primul motor aero pentru recorduri mondiale de altitudine până la lansarea mărcii BMW i, mereu în transformare, mereu în căutarea schimbării – s-a dovedit a fi o reţetă pentru succes, dar a demonstrat şi pasiunea, încrederea şi capacitatea companiei de a aduce viitorul în prezent. Şi, de asemenea, este evidentă în stilul de viaţă al unui grup-ţintă obişnuit să încerce lucruri noi, să preia conducerea şi să aleagă o cale liberă şi independentă în viaţă.

lux inovator in stilul BMW

“Pentru aceşti oameni, viaţa are ca scop utilizarea cât mai bună a timpului pe care îl au la dispoziţie”, spune Hildegard Wortmann, vicepreşedinte executiv al brandului BMW. “Motto-ul lor este «să controleze clipa» – adică să maximizeze fiecare clipă prin lucruri semnificative şi frumoase”

Gândirea liberă şi spiritul de pionierat creează luxul avangardist

Luxul într-un automobil reprezintă fructul competenţei de vârf în diverse domenii de dezvoltare. Luxul autentic, convingător şi, mai presus de toate, modern se bazează pe spiritul de tradiţie şi de pionierat şi îşi are originile în anii de experienţă, cunoştinţe aprofundate şi talent pentru inovaţie. Modelele emblematice din portofoliul BMW reprezintă o nouă înţelegere a luxului – una care reuneşte o emoţionalitate definită prin estetica inspiraţională şi bucuria de a conduce cu experienţa libertăţii şi a individualităţii autodeterminate.

Dezvoltarea continuă a conceptului de lux este strâns legată de numerele 7 şi 8 din schema de modele BMW. Sedanul de lux BMW Seria 7 a reprezentat, de-a lungul ultimilor 40 de ani, un etalon al plăcerii exclusiviste a condusului, conform stilului inconfundabil al mărcii. În altă parte a gamei, utilizarea avangardistă, dinamică şi inovatoare a formei, ca să nu mai vorbim de forţa progresului tehnologic, continuă să modeleze fascinaţia pentru BMW Seria 8, al cărui predecesor legendar datează din 1989. Noul Seria 8 desăvârşeşte eleganţa, dinamismul şi luxul în esenţa tradiţională a unui coupé BMW. Între timp, modelul plug-in hybrid BMW i8 a scris primul capitol din viitorul automobilului sport. În ansamblu, inovaţiile bazate pe realizări de ultimă generaţie, cum ar fi utilizarea fibrei de carbon la automobilele de serie, controlul de la distanţă al parcării sau farurile laser BMW, marchează caracterul progresiv al actualei game BMW de lux.

Experienţe care inspiră, amintiri de neuitat

BMW îşi concentrează atenţia asupra dezvoltării continue a relaţiilor cu clienţii, asupra experienţei şi emoţiei şi asupra ofertelor personalizate. Obiectivul mărcii este de a oferi zi de zi clienţilor o experienţă specială a mobilităţii, datorită serviciilor unice şi îmbunătăţite. Programările viitoare în service vor fi efectuate ca parte a unui serviciu de preluare şi returnare adaptat exact nevoilor individuale ale clientului. Iar serviciul Add-on Mobility, conceput special pentru clienţii de automobile de lux, oferă un nivel fără egal de flexibilitate şi libertate. De exemplu, dacă un conducător BMW Seria 7 solicită o capacitate suplimentară de transport, el poate trece direct într-un BMW X7. În timp ce, pentru plăcerea unui condus sportiv în week-end, BMW Seria 8 îi va sta la dispoziţie. Într-adevăr, valoarea adăugată emoţională este disponibilă în orice moment, nu numai prin substanţa de produs a automobilului în sine, ci prin intermediul serviciilor concepute să deschidă experienţe bogate.

Portofoliul de modele şi servicii BMW pentru segmentul de lux, aflat în extindere la nivel mondial, este completat de experienţa globală inspirată de cerinţele specifice ale grupului-ţintă internaţional şi modern şi se extinde mult dincolo de plăcerea de a conduce un automobil. Programul BMW i Pure Impulse Experience pentru proprietarii BMW i8 a deschis calea pentru ca clienţii din întreaga lume să experimenteze evenimente culturale, de viaţă şi de călătorie remarcabile – de la excursii turistice exclusiviste şi cine de gală la restaurante cu stele Michelin până la vizitarea Premiilor Grammy de la Los Angeles, expoziţia Art Basel Hong Kong şi cursele de cai White Turf din St. Moritz.

Angajamentul companiei de a stabili o experienţă de mobilitate foarte specială – şi dorinţa, atât de specifică pentru BMW, de a compune momente unice de inspiraţie – face ca brandul să abordeze cea mai mare ofensivă de modele pentru segmentul de lux din istoria sa. “Construim un ecosistem de lux de servicii şi experienţe unice, care cuprinde întreaga gamă de modele de lux şi creează momente extraordinare şi de neuitat”, explică Wortmann.

Istoria vastă a BMW de a apela la emoţii reflectă dragostea sa pentru momentele deosebite – şi îndrăzneala sa de a crea acele experienţe pentru clienţi şi fani. De exemplu, colecţia BMW Art Car, o serie de “lucrări de artă pe roţi”, inegalabilă în întreaga lume. Începând cu anul 1975, artişti renumiţi din întreaga lume au transformat modelele de serie şi maşinile de curse ale mărcii în exponate muzeale foarte admirate. Expresii remarcabile de autenticitate ale colecţiei BMW Art Car, multe dintre aceste opere de artă unice au avut premiera nu la la o expoziţie sau un astfel de eveniment, ci pe circuit.

Aceste amintiri memorabile şi locaţiile exclusiviste pentru experienţă sunt, de asemenea, cele mai potrivite locuri pentru ca BMW să intre în contact cu potenţialii clienţi – şi, prin urmare, oferă scena ideală de prezentare a noii categorii de produse. “BMW trebuie să fie prezent în acele locuri în care clienţii segmentului de segment de lux îşi petrec timpul”, adaugă Wortmann. “Aici nu suntem doar un producător de automobile, ci un partener care înţelege viaţa de lux şi este un protagonist în această lume”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *