Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mai multa mobilitate prin RDS.Tel

RCS & RDS a lansat la 1 Aprilie campania naţională “Mobilizează-te la un telefon DECT”. Aceasta constă în oferirea în fiecare lună a unui aparat telefonic fără fir GE 27850 atât primilor 25 de noi clienţi RDS.Tel Conect, cât şi celor mai “vorbăreţi” 25 dintre abonaţi.

“Prin această campanie dorim să răspundem nevoilor consumatorilor din ziua de azi, de a utiliza tehnologii moderne şi servicii de calitate la preţuri competitive. Acest cadou vine în completarea serviciilor de telefonie RDS.Tel, deoarece dorim să facilităm abonaţilor utilizarea acestora atât din punct de vedere al tehnologiei cât şi al costurilor. Toate acestea se adaugă la avantajul major prin care ne diferenţiem de celelalte oferte existente pe piaţă – tarife cu până la 40% mai mici, ” declară Ionuţ Tarcea, Marketing Manager RCS & RDS.

Campania, al cărei motto este “Primeşti mai mult de la RDS.Tel- noua telefonie naţională“, se va derula pe o perioadă de 2 luni şi va avea ca puncte de desfăşurare 18 oraşe din ţară.

RDS.Tel este noua telefonie naţională modernă, performantă care  înţelege nevoile şi situaţiile diferite de comunicare care cer flexibilitate chiar şi pentru un telefon fix şi oferă soluţii adaptabile acestor nevoi.

Premiul oferit este un telefon fără fir DECT GE27850 bazat pe tehnologia Clear Digital Sound, uşor de utilizat, care deţine o memorie de 15 numere, alte 20 în memoria CLIP (serviciul de identificare apelant), 3 tipuri de sonerie, şi printre alte avantaje permite vizualizarea ultimelor 5 numere formate.

Bucuresti, 3.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *