free download 78 travel guides written by experts

Mai gras cu 20 de kilograme, Claudiu Bleont vine la “Te cunosc de undeva” sa cante rap

Claudiu Bleonț vine la “Te cunosc de undeva!” în calitate de invitat special, se transformă în Grasu XXL și cântă în duet cu Andreea Bănică (care o întruchipează pe Ami) piesa “Déjà vu”, sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la Antena 1. Pentru acest rol, Claudiu se îngrașă cu 20 de kilograme, își lipește barbă și își pune lentile de contact albastre.

“E o experiență interesantă pentru mine Te cunosc de undeva! O să încerc să cânt rap, n-am mai făcut așa ceva niciodată, sper să-mi iasă”, spune cunoscutul actor, posesor, după mărturisirile Monicăi Anghel, al centurii maro la Aikido.

“Urăsc oamenii care știu să facă ceea ce eu nu știu să fac”, se arată impresionat Andrei Aradits, de la masa juriului, odată ce Andreea și Claudiu își încheie momentul artistic. “Găina a făcut pe ea de plăcere”, mai spune și Pepe, juratul sâmbătă se transformă în Iulia Albu. Pentru acest rol pe care-l va juca în prima parte a emisiunii, Pepe o va ține în brațe, la masa juriului, pe găina Lulu care, în timpul primei piese, îl va umple de… noroc pe juratul care punctează în concurs cât de bine își asumă concurenții personajele care le revin.

Cum comentează “Iulia Albu” prestația lui Claudiu Bleonț la “Te cunosc de undeva!”, vedeți sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *