Shadow

Mai curioși, mai veseli, mai energici, în noul sezon „1, 2, 3 și afli tot ce vrei!”

Cei mai buni şi veseli prieteni ai copiilor – şoricelul Grig, bufnița Luni și Ioana sunt pregătiți de noi aventuri! Al treilea sezon al emisiunii „1, 2, 3 și afli tot ce vrei!” începe în 9 octombrie, la TVR 1. În prima ediţie, actriţa Tily Niculae ne arată cum prepară bastoane din cereale pentru copii.

Cei mici se vor aduna din nou în fața televizoarelor în fiecare sâmbătă dimineața, de la ora 9.00, pentru a afla răspunsuri la numeroasele lor curiozităţi şi „de ce”-uri. Noul sezon „1, 2, 3 și afli tot ce vrei!” ia startul pe 9 octombrie, la TVR 1.

„Părinții sau bunicii ne vor fi aproape, deoarece rubrica de cooking alături de o vedetă li se adresează în mod direct. Nume cunoscute din peisajul media vor executa în bucătărie cele mai delicioase și sănătoase preparate, recomandate celor mici”, ne-a spus Irina Mohora, producătoarea emisiunii. În prima ediţie, invitată să ne demostreze cum prepară cele mai grozave bastoane din cereale este Tily Niculae, actriţă şi parenting blogger, dar mai ales mamă a doi copii minunaţi, Radu şi Sofia.

1, 2, 3 si afli tot ce vrei

Şi în noul sezon, şoricelul năzdrăvan și cea mai înțeleaptă bufniță au răspuns la orice întrebare, se distrează și învață să lucreze în echipă. În fiecare ediție, ei pregătesc experimente noi, pe care copiii le pot încerca acasă alături de părinți sau bunici.

Cei trei curajoși, dar şi curioşi prieteni vor discuta despre tot felul de subiecte de interes pentru copii. Printe acestea, poluarea şi reciclarea. Micii telespectatori vor afla despre invenții și inventatori şi vor învăța despre corpul uman sau fenomene ale naturii.

Ce curiozități şi noutăţi descoperă Grig despre lumea albinelor și a altor insecte, de ce plănuiește să plece într-o excursie și să doarmă sub stele, dar şi expediția celor trei prieteni într-o peșteră, toate acestea le vom putea urmări în primele ediţii ale noului sezon. Ca şi până acum, pentru telespectatori sunt pregătite premii şi evident, nu lipsesc jocurile interactive şi muzica!

Așadar, „1, 2, 3 și afli tot ce vrei!”. Din 9 octombrie, de la ora 9.00, cu o nouă serie de ediţii în premieră, la TVR 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *