free download 78 travel guides written by experts

Mai aproape de prietenii de pe Facebook cu Vodafone 555 Blue

· Noul telefon integreaza din meniul principal informatii despre contul de Facebook si informatii actualizate despre prietenii din reteaua sociala
· Utilizatorii noi si existenti pot achizitiona terminalul pentru 19 Euro, cu un abonament dedicat ce include 800 de minute in retea, 80 de minute nationale si 100 MB trafic de date
· Telefonul este disponibil si pentru utilizatorii serviciilor prepaid, intr-un pachet ce include un SIM cu numar de telefon si o cartela valorica de 10 Euro credit, pentru 59 Euro

Vodafone Romania lanseaza, incepand din 15 septembrie, noul telefon Vodafone 555 Blue, dedicat utilizatorilor pasionati de retelele sociale. Terminalul este disponibil la un pret de 19 Euro, impreuna cu un abonament special, ce include 800 de minute in retea, 80 de minute nationale si 100 MB trafic de date, pentru 8 Euro/luna.

„Lansam de maine, in Romania, telefonul Vodafone 555 Blue, dedicat utilizatorilor din ce in ce mai numerosi ai retelei sociale Facebook din Romania. Noul terminal este unul accesibil, cu un foarte bun raport pret-calitate, ce integreaza inca din meniul principal informatii despre contul de Facebook si principalele optiuni ale retelei de socializare”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

Telefonul este disponibil si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, alaturi de un SIM cu numar si o cartela valorica de 10 Euro credit, intr-un pachet cu pretul de 59 Euro. De asemenea, Vodafone 555 Blue este disponibil utilizatorilor, fara incheierea unui contract, pentru 59 Euro.

Vodafone 555 Blue, alaturi de abonamentul dedicat, cu trafic de date inclus, ofera utilizatorilor o foarte buna experienta de utilizare a retelei de socializare Facebook, prin actualizarea instanta a fluxului de stiri, sincronizarea contactelor din agenda cu lista de pe Facebook si accesul instant la profilul prietenilor. In plus, statusul prietenilor poate fi vazut direct in agenda telefonului, alaturi de informatiile de contact.

Cu noul telefon, utilizatorii isi pot actualiza statusul de pe Facebook direct din ecranul principal al telefonului. Pe langa notificarile standard ale terminalului, utilizatorii sunt anuntati de fiecare data cand primesc un mesaj nou pe Facebook, sau o cerere din partea unui nou prieten. In plus, ecranul principal poate fi personalizat pentru a include aplicatiile, grupurile sau prietenii preferati.

Terminalul imbina accesul la Facebook, printr-un buton dedicat, cu o camera de 2 Megapixeli, un ecran de 2,4 inci, un player multimedia incorporat si un slot de card Micro-SD, prin care memoria externa poate fi extinsa cu pana la 16 GB. In plus, pentru o experienta imbunatatita de navigare online, browser-ul Opera Mini este inclus in dotarile standard.

Pret cu abonament (Euro, TVA inclus)

Vodafone Complet 250

Vodafone Complet 500

Vodafone Complet 800

Vodafone Complet 1000

Vodafone Complet 1500

Vodafone Complet 2000

1 an

49

39

39

29

19

19

2 ani

29

19

19

9

0

0


Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *