free download 78 travel guides written by experts

Mai ai zece zile pentru a te inscrie in concursul EcoPaparazzi

Concursul EcoPaparazzi, editia speciala de sarbatori, intra pe ultima suta de metri. Daca vrei sa castigi un aparat foto si alte premii surpriza, te mai poti inregistra in concurs pe www.ecopaparazzi.ro pana pe 15 ianuarie. Inscrie-te cu fotografii sau filme in care ne arati cum respecta sau incalca regulile protectiei mediului cei din comunitatea ta. Aduna voturi si pe 20 ianuarie vei afla daca esti printre castigatori. Concursul este gazduit de portalul de comunicare www.ecopaparazzi.ro, dezvoltat in colaborare cu Trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ. Premiile pentru castigatorii acestei editii sunt oferite de COSMOTE Romania.

Mai sunt zece zile in care cei pasionati de ecologie se pot inscrie in editia de sarbatori a concursului EcoPaparazzi. Pentru a participa, concurentii trebuie sa inscrie in concurs fotografii sau filme care reflecta felul in care comunitatile locale respecta – sau nu – normele de protejare a mediului. Pentru ca se desfasoara in apropierea sarbatorilor de iarna, aceasta editie urmareste exemple specifice: brazi taiati ilegal sau aruncati in locuri nepermise, deseuri electronice depozitate in zone neautorizate, deseuri rezultate in urma consumarii artificiilor ramase pe strazi etc.

Lucrarile pot fi inscrise direct pe platforma de concurs, www.ecopaparazzi.ro, sectiunea Concurs, sau trimise pe adresa contact@ecopaparazzi.ro. Castigatorii vor fi desemnati in functie de numarul de voturi obtinute si vor fi anuntati pe 20 ianuarie 2011.

Editia de sarbatori se desfasoara intre 1 decembrie 2010 si 15 ianuarie 2011, iar castigatorii vor fi anuntati pe 20 ianuarie 2011. Competitia este gazduita de platforma www.ecopaparazzi.ro, dezvoltata in colaborare cu Trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ.

Premiile puse in concurs sunt:
Premiul I : Aparat foto digital si BTH Plantronics Explorer 260
Premiul II : BTH Plantronics Explorer 260 si MP3 player Philips GoGear
Premiul III : MP3 player Philips GoGear
Mentiune : BTH Plantronics Explorer 260

EcoPaparazzi este un proiect al agentiei Media Image Factory si a debutat ca un concurs asociat caravanei educationale de filme cu mesaj ecologic Guerilla Verde. In prezent, EcoPaparazzi isi propune sa devina o prezenta online continua. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfasura lunar, iar platforma va deveni un loc in care toti cei interesati de protectia mediului pot atrage atentia asupra problemelor pe care le sesizeaza in comunitatile lor. Aici pot interactiona, creand o comunitate cu o voce puternica – o comunitate care, treptat, sa poata provoca autoritatile la depistarea celor mai eficiente solutii pentru a trata problemele de mediu.

“EcoPaparazzi.ro isi propune sa devina locul in care noi toti putem aduce marturii ale indiferentei fata de mediu, pentru dezvoltarea spiritului civic. Doritorii pot incarca fotografii si filme la adresa www.ecopaparazzi.ro si pot discuta intre ei. Se urmareste activarea comunitatii eco in spatiul online, datorita posibilitatilor extinse pe care acesta le ofera pentru promovarea unui mesaj responsabil fata de mediul inconjurator.” spune Nicoleta Talpes, Managing Partner Media Image Factory, organizator Ecopaparazzi.

Bucuresti, 06.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *