bucharest tech week 2021

Maguay lanseaza primul site al unei case de avocatura – Bogasiu & Asociatii

Maguay lansează primul site al unei case de avocatură – Bogasiu & Asociații, bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniu și optimizat pentru smartphone-uri și tablete.

Site-ul a fost dezvoltat de către compania Maguay, cu o vastă expertiză în domeniul tehnologiei informației, fiind un important integrator de sisteme informatice complexe din România. În ultimii ani, Maguay și-a lărgit paleta de servicii atât în direcția dezvoltării și implementării de aplicații software, cât și în direcția serviciilor de digital marketing și a dezvoltării web.

„Mai modern, optimizat în materie de compatibilitate, astfel încât să poată fi accesat fără erori de pe orice dispozitiv… și bazat pe cele mai noi tehnologii. Astfel putem defini noul site www.bogasiu.ro, pe care am avut onoarea să-l reconstruim conform noii identități pe care am dezvoltat-o împreună.”, a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Cu toate că renumele și rețeaua de clienți acumulată în cei peste 20 de ani de activitate se datorează în special rezultatelor concrete și succeselor obținute, nu am neglijat nici deschiderea față de mediul online, care reprezintă un instrument util și necesar. Prin intermediul site-ului, potențialii clienți și clienții existenți ne pot contacta în funcție de domeniile în care au nevoie de experiența și expertiza noastră, precum dreptul penal și comercial.

„Lansarea noului site www.bogasiu.ro face parte dintr-un proces mai amplu de repoziționare a noastră pe piața serviciilor juridice, stabilind în mod definitoriu direcția pe care am ales-o de mai mulți ani, dar pe care nu am comunicat-o cu fermitate, respectiv gestionarea cauzelor penale. Totodată, încercăm și o redefinire a identității noastre vizuale în acord cu evoluția noastră, cât și în vederea îmbunătățirii percepției publice. Pentru acest proces de rebrading am ales profesioniștii companiei Maguay”, a declarat Angelica Enache, Manager Partener, Bogasiu & Asociații.

Site-ul conține detalii despre avocaţii parteneri, principiile, valorile și ariile de expertiză ale fiecăruia, dar și paleta de servicii și link-uri utile către instituții relevante din domeniul avocaturii și legislativ, fiind adaptat noilor cerințe cuprinse în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii 51/1995 – Statutul profesiei de avocat, referitoare la publicitarea formelor de exercitare a profesiei.

Bucuresti, 16.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *